BLÅ & GOLDSTAR PRESENTERER:

Amason (SE)

+ supp: Ole & Silje Huleboer

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Vennene Gustaf Ejstes (Dungen), Amanda Bergman (Idiot Wind), Nils Törnqvist (Little Majorette), Petter Winnberg (Little Majorette) och Pontus Winnberg (Miike Snow) bestemte seg for å lage musikk sammen under premisset at det ikke skulle være vanskelig. De brukte et par dager i studioet og kom med noen idéer. Idéene ble til låter. Låter til innspillinger.

Bandmedlemmet som alle kommer fra forskjellige bakgrunner tar med seg det beste fra hvert sitt til gruppen. Noe som de selv beviste da de spilte på finfine Piknik i Parken sommeren 2014.

Amason kommer med debutplaten sin “Sky City” I begynnelsen av 2015 og er på Spotify sin liste over hva man bør følge med på neste år. Konserten på Blå blir en av de svært få liveopptredene de gjør.

 

OLE & SILJE HULEBOER
from: Peter Vollset
to: Silje Huleboer
cc: Ole (Huleboer???)

Hei Silje, Jeg kom på noe her forleden som minnet meg om deg og Ole. Det var på videregående, og jeg hadde min første kjæreste, og vi lå lissom på sofaen til foreldrene mine. Vi gjorde ikke no egentlig, liksom, vi bare lå der inntil hverandre og hadde det fint. Og så spurte kjæresten «Tror du huleboere lå sånn og bare koste på steinaldern? At det var mye sånn i hulene?» Jeg visste ikke da, men nå tror jeg det. At huleboere var skikkelig forelska. Og ikke bare det, men at forelskelsene deres var mye sterkere og kulere enn våre fordi når noe er så fint men corny som å være skikkelig forelska så er lissom mindre distraksjoner bedre? Det er sånne ting jeg tenker på når jeg hører dere synge. Nei æsj nå høres det ut som om jeg synes musikken deres er corny, det er ikke det, det er bare at den er fri for distraksjoner, liksom. Og at du heter Huleboer da.

XOXO P.S:
Er Ole huleboer han også? Som i «Silje og Ole Huleboer?» Eller ville det blitt «Silje Huleboer og Ole?»

 

Denne konserten er støttet av Liveurope.

Program

april

mai

juni

august

oktober

november