BLÅ & GOLDSTAR PRESENTERER:

Antwon (US)

+ support: JNS

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Antwon kommer fra San Jose, California, og er en rapper/musiker som hører til den nye mer eklektiske stilen innenfor Hip Hop som omfavner Internet-kulturen. Spekteret i produksjonen hans er så bred at du kan referanser til bl.a. Death Grips og samtidig lett skjønne hvorfor flowen hans ofte blir sammenlignet med The Notorious B.I.G.

Antwon har en ekstremt rå energi og live-opptredene hans kan til tider minne om en sinnsyk punk-konsert. Hans første offisielle mixtape «Fantasy Beds» ble utgitt i september 2011 og Spin kåra hans «End Of Earth» mixtape til en av topp 40 Hip Hop plater i 2012, mens Gorilla vs. Bear mente at nettopp denne plata var en av topp 50 albumer det året. Vi gleder oss stort!

Sjekk ut anmeldelsen av hans siste skive på Pitchfork.
JNS (Jones) er en rapper og produsent som byr på velkomponerte beats svøpt inn i sterke hooks og rim, og leverer en unik opplevelse live med et band i ryggen på konsertene sine.

I August gav han ut sitt debutalbum «Drømmen & Virkeligheten» til gode anmeldelser, og holdt en vellykket releasekonsert på Sawol. Albumet er gjennomført i tillegg til at den treffer mange og «varierer fra låter som vipper mellom sjangertypisk pop-rap-beats og små vink til trap, til låter hvor pianolinjer leder både trommene og lytteren inn i låtene.» (NMHD). På albumet har han jobbet med diverse band og artister, bla. Ludvig Moon, Arshad, Lyset (Son of Light) med fler.

 

Program

april

mai

juni

august

oktober

november