TORSDAG:

By:Larm

Okkultokrati| Moon Relay | Cakewalk |Hysj | Fufanu (IS)

Tid, dato og aldersgrenser 19:00 20+
Billetter Kjøp billett 275,—

CAKEWALK – 19:30
Med synther og cymbaler, strenger og effektbokser improviserer trioen Cakewalk innenfor intense og suggererande droner og riff. Musikken har referansepunkter som strekker seg fra 70-talls krautrock til samtidens elektroniske lydekskursjoner, og de tre medlemmene er aktive i velrennomerte band som Highasakite, Hedvig Mollestad Trio og Erlend Apneseth Trio. Konsertene er intense og energiske, og de tre medlemmene tyner hver idé og hvert riff til det ytterste, før de kastar kaldt vann på publikum med behagelig knitrende lydimprovisasjon. De to albumene «Wired» (2012) og «Transfixed» (2014) ble strålende mottatt i blant annet Mojo, The Wire og Prog, og i februar slippes det tredje albumet «Ishihara» på det norske plateselskapet Hubro.

MOON RELAY – 20:30
Rockekvartetten Moon Relay spiller instrumentalmusikk som både stimulerer til hallusinasjoner, dans og eventyrlige tankerekker. Bandets medlemmer spiller også med Jenny Hval, Cortex, Syntax Terrorkester og Now We’ve Got Members – og startet Moon Relay allerede i 2006. I bandet smelter interessen deres for repetitiv musikk, kraut- og elektronisk dansemusikk, og et langt kjærlighetsforhold til høy og bråkete gitar.

HYSJ – 21:30
Med røtter i Oslos hardcorescene, finner Hysj sin plass i skjæringspunktet mellom beatorientert elektronisk musikk, støy og hip-hop. Inspirert av hedonisme, nordisk kulde og urbant forfall, skaper duoen en drivende og trykkende atmosfære som tar sikte på å treffe lytteren ekstra hardt i mellomgulvet. Noen referansepunkter er Crystal Castles, Death Grips, Atari Teenage Riot, Big Black og El-P. En kompromissløs holdning til DIY-prinsippet medfører at bandet tar full kontroll i hele produksjonskjeden, og har konstruert soundet fra bunnen av. I konstant utvikling siden den spede begynnelsen som et sinna elektropunkband, har Hysj nå omfavnet elektronikaens suggerende beats og hip-hopens ekspressive vokal, og gjort uttrykket mer tilgjengelig og umiddelbart.

OKKULTOKRATI – 22:30 
Bandet starta med utgangspunkt i brutale forgreininger av skitten punk og grumsete metal, men har de siste åra utvida horisonten ytterligere. Sistealbumet – Raspberry Dawn – ble utgitt på Southern Lord og har gitt dem velfortjent oppmerksomhet i inn- og utland, noe som kulminerte med nominasjon til årets Spellemannspris.

FUFANU (IS) – 23:30 
Islandske Fufanu driver med eksperimentell post-punk og slipper sitt andre album i februar 2017 – produsert av Nick Zinner fra Yeah Yeah Yeahs. Tidligere lagde de obskur tekno under navnet Captain Fufanu for et relativt smalt publikum – men etter å blant annet ha jobbet med Damon Albarns Everyday Robots beveget de seg mot et nytt musikalsk landskap. Plutselig var Fufanu født, med et sound som merkelig nok gjennom sin elektroniske intro endte opp fullstendig gitardrevet. Bandet ble lansert på Iceland Airwaves i 2014, og har på kort tid både fått high fives av Brian Eno, spilt support for Damon Albarn i Royal Albert Hall – og for Blur i Hyde Park.

================================================

BILLETTER / TICKETS:
ENKELTBILLETT VENUE:
Bill. kr. 250,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på VENUE denne kvelden. Begrenset antall plasser.

DAGSPASS:
Bill. kr. 490,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle by:Larm-scener denne kvelden.

FESTIVALPASS:
Bill. kr. 990,- + bill.avg. = Tilgang til alle konsertene på alle scener i tre dager.
Kjøpes her: http://www.ticketmaster.no/event/festivalpass-bylarm- 2-4- mars-2017- billetter/517865

================================================

 

Program

februar

mars

april

mai

juli

august