KONSERT:

Dark Times + Narcosatanicos (DK)

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter 150,—

Billetter legges ut snart..

Dark Times
Dark Times har i løpet av fire år blitt kjent for sin nådeløse og aggressive punkeufori i Oslos undergrunnsscene. Etter tre EP’er kom det etterlengtede albumet Give på Sheep Chase Records høsten 2014. Plata ble nominert til Spellemann i kategorien Indie og til Årets skive av Natt&Dag. På Give er bandet mer tilgjengelig enn noensinne, men brodden er minst like spiss som før. Trioen krysser stadig grensene mellom støyrock, pop, punk og no wave, og bandets upolerte og direkte lydbilde er herlig upretensiøst og slagkraftig.

Narcosatanicos
Det danske noiserockbandet ble startet så sent som i 2012 men har allerede gjort seg bemerket med noen maktdemonstrasjoner av noen konserter på blant annet bransjefestivalen Eurosonic i Nederland og festivalbjørnen selv – Roskilde.
Den kakafoniske sekstettens første LP gir deg en bred pallett innen psykedelia, 60-talls protopunk og 70-talls krautrock på en paranormal dårlig trip ala Singapore Sling eller fjellapene i Motorpsycho. Sånn bare for å si det enkelt. Men altså for å være helt ærlig, Narcosatanicos er ganske så sikkert en av de beste og mest interessante bandene Danmark har å by på akkurat nå. Det skal også sies at da vi så Narcosatanicos på Eurosonic, var vi fra første sekund overbevist om at de skulle vi ha på vår scene på Blå!

Program

april

mai

juni

august

oktober

november