KONSERT:

Earthless (US)

+ support: Spectral Haze

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 180,—

Etter en formidabel konsert på Øyafestivalen har vi gleden av å invitere Earthless tilbake til Oslo!

EARTHLESS:
Siden oppstarten i 2001 har Earthless manifestert seg som en av de mest unike og frie instrumentalbandene som lager en eklektisk mix av tysk krautrock og japansk blytung bluesrock. Trioen fra California har det siste tiåret dedikert seg til å bli læremestre innen nyskapende frirock som i konsertsammenheng vekker til live både Jimi Hendrix og Black Sabbath.

Hvert av de tre bandmedlemmene har lang fartstid i en rekke band. Trommis og tidligere proffskater Mario Rubalacaba har tidligere hamret med stikkene i band som Rocket From The Crypt og Hot Snakes. Paralellt med Earthless spiller for tiden også i det fantastiske hardcore punkbandet OFF! Bassist Mike Eginton kjenner vi tidligere fra Electric Nazarene og Isaiah Mitchell har tidligere spilt gitar i Howlin’ Rain.

SPECTRAL HAZE
Spectral Haze har i løpet av de siste årene etablert seg som en kraft å regne med i den norske rockescenen, og med løse låtstrukturer og kosmiske riff befrir de lytterne fra begrepsmessig tenkning. Å beskrive Spectral Haze er nærmest fånyttes; det rasjonelles lenker brytes, og friheten til å helt og holdent la selvet bli slukt av noe uendelig mye større blomstrer.

Deres første full-lengder er rett rundt hjørnet, og en split-utgivelse med Tusmørke er på vei. Denne kvelden får du blant annet høre bandets bidrag til split’en.

Gled eder!

Program

april

mai

juni

august

oktober

november