I SAMARBEID MED RED BULL:

Eskei83 (DE) + DJ FMC

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter Kjøp billett 120,—

Etter å ha gjort rent bord i fjorårets Red Bull Thre3style, og stukket av med tittelen 2014 World Champion, kommer endelig ESKEI83 fra Tyskland til Blå og Oslo for å vise hvorfor.

Toronto, New York, Moskva, Paris, Beijing eller Berlin – klubbsett, DJ-battle eller radioshow; ESKEI83 fra Dresden er uten tvil en av de beste DJene når det kommer til festrocking og mikseferdigheter! Med mer enn 150 show i året på verdens råeste klubber og festivaler er det sjelden en dag hvor DJ-geniet ESKEI83 ikke befinner seg bak platespillerne. I 2013 kom han helt til finalen i Red Bull Thre3style, og da han ble bedt om å være dommer i den tyske finalen i 2014 svarte han; «nei, takk jeg vil heller være med ett år til så jeg kan blir verdensmesteren i år» og det klarte han med stil! Uten grenser for sjanger eller hva som har blitt gjort av noen annen DJ før blåser han hodet av publikum kveld etter kveld. Med opptredener på Splash! Festival, Rock am Ring og Frauenfeld Open Air, samt at han har blitt valgt ut som fast DJ for Serato og Rane til vise hva deres DJ-utstyr er kapabelt til. Gjør deg klar til å oppleve noe helt unikt og sinnsykt fett denne kvelden!

Sebastian Emes, bedre kjent som DJ FMC (From Many Countries) er halvt russisk, halvt engelsk, født i København og oppvokst i Norge. Han er vinner av Red Bull Thre3style DJ Battle 2011 og 2013 og representerte Norge på en verdig måte i de internasjonale finalene i Canada og Aserbadsjan. I tillegg til å bli booket rundt om i Europa, spiller han fulltid i Norge og er i tillegg turne DJ til Spellemannsnominerte Son Of Light. Han har også vært gjeste DJ på det velkjente Brooklyn baserte The Rub Radio i New York og turnert i Sør-Amerika. Denne kvelden har han fått æren av å varme opp dansegulvet før ESKEI83.

Program

april

mai

juni

august

oktober

november