KLUBB:

Fette Najs: Lady Louise & Dancehall Queen Binta (S)

+ Raggabalder

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter 100,—

Fette Najs-klubben til nordlendingene i Raggabalder har blitt synonymt med fæst. Fæst med dans i sentrum, og fredag 17. april er intet unntak. Dancehall Queen Binta fra det svenske Blackout-crewet har vært på besøk hos oss før, men er også den beste danseren som europeisk dancehall har å by på. Binta deler tiden sin mellom Jamaica, Sverige og resten av verden og er å se i masse av de største dancehallartistenes videoer. Med seg til Blå har hun Lady Louise, som tidligere har vært med til Blå og feiret kvinnedagen med oss. Å kalle Lady Louise en av Sveriges beste kvinnelige dj´s vil være rein diskriminering, ho er en av de dyktigste og mest velrenommerte dancehalldjene i Norden. Punktum. Louise reiser stadig Europa rundt, enten det er med duoen Serengeti eller alene, og er garantert å sette en hver dance i brann. I tillegg leverer så klart Raggabalder sin sedvanlige ramsalte cocktail av dubplates, dancehall, hiphop og visuals. Sees til fæst!! OBS: Tidligere på dagen arrangerer Dancehall Scandinavia dansekurs med Binta, for de som vil lære mer, se under.

WORKSHOP I KARIBISK DANS MED DANCEHALL QUEEN BINTA

Den 17 april kan du bli med på moroa med en eksklusiv workshop i dancehall, den karibiske dansestilen som for alvor ble kjent i resten av verden gjennom Sean Paul sine musikkvideor og brukes i dag i videor for bla. Beyonce, Mr Vegas, Nicki Minaj, Konshens og mange mange flere. ▶Binta er en av de mest profesjonelle dancehall danserne i verden. Hun har bland annet vunnet titler som, Swedens Official Dancehall Queen 2008, Gambias Official Dancehall Queen 2009, Europes best Dancehall Queen Crew 2011, Nominert i IRAWMA 2012 og vant tronen som Official European Dancehall Queen 2013/2014 for å nevne noe. Hun har vært med i utallige musikkvideor for mange karibiske og europeiske internasjonale artister og tilhører prestisjefylte Blackout Crew.

Workshoppen holdes på Circle Hiphop Dance Studio som ligger i Karl Johansgate og har ingen aldersgrense! Her kan alle bli med enten de er nysgjerrige på karibisk dans eller allerede har god erfaring med dancehall ☺

Påmelding skjer omgående til Ina ved å sende navn på innboks her på facebook eller til epost ina@dancehallscandinavia.com

Tid: 17 april klokka 18.00-19.30
Sted: Circle Hiphop Dansestudio, Karl Johansgate 17, 4 etg
Pris: 200,- pr pers

▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲▼▲
Dancehall Scandinavia jobber for å promotere og forene den jamaicanske musikk- og utelivskulturen i Scandinavia med dansekulturen og har siden 2009 fungert som Nordens største dancehall community.

Program

april

mai

juni

august

oktober

november