REDBULL SOUND SELECT:

Gilli (DK), 612 og Conz

Tid, dato og aldersgrenser 18:30 20+
Billetter Kjøp billett 50,—

OSLO: Det internasjonale utviklingsprogrammet Red Bull Sound Select har som mål å løfte norske musikktalenter opp og frem gjennom konserter, en global plattform og artistprosjekter. By:Larm er en av kuratorene for programmet, og som velger hvilke artister som får ta del.

Red Bull Sound Select har gleden av å presentere en ny kveld i Oslo – fredag 28. april kjører vi i gang med et solid hip hop-show, og denne gang hos favoritten BLÅ!

GILLI:
Gillis komersielle gjennombrudd kom for alvor i 2015 med utgivelsen av EPen «Ækte Vare», hvor flere av sangene lå i topplistene på Spotify og iTunes. Sangen «Knokler Hårdt» gikk dessuten platina på streaming i juni 2014. Han slapp nettopp en fantastisk ny singel, «La Varrio (El Barrio)», som for øyeblikket topper Danmark Top 50-lista på Spotify.

CONZ:
Conz har bemerket seg på den norske hip hop-scenen den siste tiden, og med forrykende show på by:Larm i år, har den unge Oslo-baserte rapperen virkelig begynt å få på seg et rykte for å være en av rap-Norges mest energiske liveartister. Det mørke soundet er internasjonalt, noe også hans engelskspråklige rap bygger under. Hans nyeste singel «Distant», som ble sluppet i februar, har vært inne på U.S. Viral Top 50 på Spotify.

612:
I en moderne verden der internett stadig fylles opp med rappere, tilsynelatende i en konkurranse om å rappe raskest med flest mulig ord på kortest mulig tid, fremstår T_boyofficial og Lilleleon i 612 som et friskt pust ved å gjøre mer eller mindre det motsatte. Guttene fra Oslo har på kort tid bygd opp en fanbase uten å gjøre stort annet enn å slenge ut musikken sin på internett. Med låter som «Gjengtegn», «612» og «Flippe Cash» har de allerede spilt rundt omkring i storbyene og gjengen gjør seg for tiden klar til å slippe nytt materiale, i første omgang den etterlengtede hiten «612 for alltid».

Program

april

mai

juni

august

oktober

november