KLUBB:

Juicy

Skratch Bastid (CA) + Patski Love & Chris Stallion

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 23+
Billetter 150,—

Lørdag 11. juni kommer en av de råeste DJ’ene som noensinne har spilt på Juicy; Skratch Bastid tilbake til Blå (etter 6 år)! Patski Love & Chris Stallion feirer også bursdagene sine denne kvelden så ta med godt humør og dansesko (til deg selv) som gave!

Skratch Bastid fra Montreal har i en årrekke vært en av de mest ettertraktede DJene i Canada, men ikke tro dette har skjedd over natten. Fra han startet opp som DJ som tenåring i Halifax i 1998 og etter hvert begynte å pumpe ut mixtapes fra soverommet sitt, til han tronet DJ-konkurranser som DMC, Scribble Jam og ITF (som han har vunnet utrolige tre ganger). I løpet av sin så langt 18 år lange karriere har han reist kloden rundt utallige ganger og rocket fester med mer skills enn de aller fleste DJs i verden, bare sjekk ut noen videoer på nett og du vil skjønne hvorfor (https://www.youtube.com/user/SkratchBastidTV/videos). Bastid er også en tredjedel av Scratch Skratch Scratch med DJ Starting from Scratch og velkjente beatboxer Scratch fra The Roots som sammen fremfører et sykt show med 4 platespillere, 2 miksere og 1 mikrofon – et oppset som vi også blir servert på Juicy denne kvelden.

Ved siden av sine nesten umenneskelige ferdigheter på scratching og miksing, er variasjon av sjangere et annet av Skratch Bastid sine våpen som DJ – fra Hip Hop til Funk, Afrobeat, Rock, Dancehall og hver eneste sjanger som vil få deg til å danse leverer Skratch Bastid på grensen til det utrolige med et gjennomsnitt på 200 spillejobber i året. Som produsent er The Bastid mest kjent for sitt arbeid på Buck 65 sitt album «Situation» som han var nominert som første DJ fra Canada til Juno Producer of the Year. Allerede i 2005 slapp han også sitt eget album «Taking Care Of Business» og han står blant annet med de kritikerroste mixtapene «Blazin», «Better Ask Somebody», «Get Up!», «Satisfaction Guaranteed» og sist men ikke minst «110%» fra i fjor som ble elsket av fans fra Tokyo til Los Angeles. Som remikser står Skratch Bastid bak offisielle og uoffisielle remikser for Wale, Major Lazer, Kardinal Offishall, Drake, Kanye West og Aaliyah for å nevne noen, og hans remiks av «Chillin» var også å finne på The Rub sin klassiske mixtape «It’s The Motherfucking Remix Vol. 3».

Program

april

mai

juni

august

oktober

november