KLUBB:

Juicy: Wristpect (CAN) + Dj Theory (NYC)

+ Chris Stallion & Patski Love

Tid, dato og aldersgrenser 22:30 20+
Billetter 150,—

Denne kvelden klasker Juicy-duoen Chris Stallion & Patski Love til med både en av Canadas og New Yorks beste DJ’s på en og samme kveld; Wristpect og DJ Theory!

Etter å ha levert to av de råeste DJ-settene i Juicy’s historie i 2011 og 2014, er kanadiske og fantastiske Wristpect tilbake for å rocke Blå! Med kjærligheten til musikk uten sjangerbegrensning og fokus på å spre kvalitetsmusikk til massene og gjennom anerkjente og prisbelønnede mixtapes og samarbeid med dagens største brands innen musikk, mote og underholdning – puster, spiser og lever Wristpect musikk. 15 år gammel kjøpte sitt første sett med platespillere og som 18-åring spilte på college-fester og nattklubber (som han selv ikke var gammel nok til å komme inn på). Innen han var 21 hadde han faste spillejobber i Montreal og Vancouver ved siden av hjembyen Toronto.

Wristpect har spilt med og for artister, DJs og celebriteter som Eminem, DJ AM,, Usher, Q-Tip, Mary J Blige, Busta Rhymes, Rihanna, DJ Jazzy Jeff, Drake, Nas, Young Money, Ludacris, The Clipse, John Legend, Samuel L Jackson, Lebron James og Kim Kardashian samt for Adidas, Blackberry, Google, Sony-Ericsson, Hennessey, MTV og Playboy – noe som burde si sitt. Kanadieren har også laget mange låter med landsmann, og ikke ukjente Drake. Tekniske ferdigheter bak mikseren blandet med en unik forståelse av å «lese publikum» har tatt Wristpect rundt hele Canada og USA til Hong Kong, Shanghai, Belgia, Frankrike, Amsterdam, Zûrich, London og Costa Rica – og nå endelig Norge og Oslo for tredje gang! Sjekk ut opptaket av første gang Wristpect spilte på Juicy her:https://soundcloud.com/wristpect/live-at-juicy-oslo-norway-full

Unikumet er også blitt håndplukket av Diddy sin DJ Clinton Sparks til å være med hans crew Smash Squad DJs, og når Wristpect fyrer løs på platespillerne er det ikke sikkert å si om du får Hip Hop, R&B, House, Rock, Dancehall, Funk, 80’s eller kanskje litt av alt. Det som er sikkert er at du kommer til å danse til krampa tar deg og enda litt lenger! Mange har sikkert fått med seg hans fantastiske «Bridging The Gap» mixtape-serie med blant andre The Clipse og Little Brother. Andre klassiske mixtapes er hans Michael Jackson «A Tribute to the King of Pop», «Just Blaze Stadium Series»og «Quiet Money» med AZ, Sist men ikke minst har Wristpect hylla full av priser som «Fan Choice DJ of the Year» og «Toronto DJ of the Year» fra Pioneer Stylus DJ Awards. De tre foregående årene har han også vunnet «Canadian Club DJ of the Year», «Toronto DJ of the Year» og «Mixtape of the Year».

DJ Theory fra New York er en av verdensmetropolens mest ettertraktede klubb-DJ’s og visste tidlig at det var dette han kom til å ende opp med. Hans kunster bak platespillerne har tatt han verden rundt for ikke å snakke om opptredener på Sundance, The GRAMMYs, Coachella, The Oscars, Golden Globes, Fashion Week, Art Basel og Super Bowl Weekend. Han er også den første av sitt slag utdannelse fra NYU Gallatin School of Individualized Study innen DJing og musikkproduksjon med mentorer som superprodusent Swizz Beatz og Kevin Liles fra Def Jam.

I hjembyen rocker han fast klubber som Marquee, Avenue, Gilded Lily og minst de legendariske søndagene på Goldbar. Når han ikke spiller på klubber i resten av USA eller verden spiller han for klienter som Heineken, Dream Hotels, Fox Searchlight Pictures, Pepsi og Red Bull. Mellom alt dette jobber han som underviser for studenter innen miksing og scratching. Gled deg til å oppleve en ekte New York DJ med sans for kvalitetsmusikk kombinert med uslåelige skills og miksing.

Program

april

mai

juni

august

oktober

november