KONSERTSERIE:

LIVEUROPE

Nye europeiske talenter

Hva er Liveurope 

Det er et samarbeid laget for å støtte konsert- og klubbarenaer som tar initiativ til å invitere nye talenter fra hele Europa. Dette er et viktig prosjekt for å skape større bredde og mangfold på konsertscenene rundt om i Europa. Målet til Liveeurope er å øke antallet bookinger av unge nye talenter i Europa, og hjelpe dem med å nå et større publikum. Liveurope ble etablert i 2014 som det første av sitt slag i Europa.  Samarbeidet gir bookere og spillesteder i Europa et større insentiv til å booke mer variert ifht sjangere, uttrykk og opprinnelsesland. 

Hvem er medlemmene?

Liveurope er en organisasjon basert på medlemmer fra ulike internasjonale konsertscener rundt om i Europa. Plattformen er koordinert av Ancienne Belgique i Brussels. Medlemmene er valgt ut basert på deres dedikasjon for å booke europeiske talenter, samt deres profesjonelle infrastruktur og internasjonale rykte. Blå er et av 14 konsertsteder i hele Europa som er medlem. 

Liveurope festival

13 og 14 september holdt vi den første internasjonale liveurope festivalen noensinne. Programmet besto av paneldebatter/musikkinnslag fra oppadkommende artister og et møte og paneldebatt med bransje fra hele Europa. Festivalen vil bli holdt årlig av ulike medlemsklubber i Europa.