KLUBB VRIOMPEIS:

Man Forever (US/Thrill Jockey)

+ support: Propan (OSLO) +++

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 150,—

Årets siste runddans med Klubb Vriompeis! Men ikke grin, vi har noen ess oppi ermet til dere denne gang!

MAN FOREVER (US/THRILL JOCKEY)
Man Forever er det utforskende perkusjonprosjektet startet av John Colpitts, en av New Yorks mest allsidige trommiser som foruten av en huag med samarbeidsprosjekter nok er mest kjent som mannen med stikkene i det fantastiske bandet Oneida.

Få har klart å holde tritt med Colpitts sine konsentrerte og meditative trommevirvler. Siden 2010 har han hatt med seg en imponerende mengde med gjesteartister i prosjektet, men innertieren traff han først i samarbeid med So Percussion, USAs ledende perkusive emsemble, som blant annet har stått bak urfremføringer av Steve Reich og John Cage på blant annet Metropolitan Museum i New York.

Dette nye samarbeidet resulterte til slutt i albumet Ryonen (Thrill Jockey, 2014). Albumet består av kun to komposisjoner og denne kvelden fremfører han en utvidet versjon av et av dem – «The Clear Realization». Verket blir fremført med to slagverk og 2 par bongotrommer(!) Sistnevnte, forteller Colpitts selv, at han forelsket seg i dahan spilte bongo med Yo La Tengo på Late Night Show med Jimmy Fallon.

Den forelskelsen drypper nok over på oss også.

Forutenom dette, så tilbringer Colpitts fritiden sin som turnerende medlem av Spiritualized han har spilt duoer med Greg Fox og Jim Sauter, samarbeidet med William Basinski, spilt på albumet til Akron/Family, gitt ut plate med People of the North p åThrill Jockey og spilt med Rhys Chatham som et av medlemmene i Oneida. Et godt gammeldags drivjern!

PROPAN
Propan er en vokalduo Bestående av Ina Sagstuen og Natali Abrahamsen Garner.
Lydimpro – landskap – tepper – klang – etterdønninger. Trenger man mer enn det?

MOBECK/KAKALIAGOU/EROL
…a modern day Chimera, wandering on the borders of sound, music and noise, formed by three young names of european music scene meeting for the first time in Oslo.

Heiða Karine Jóhannesdóttir Mobeck – Tuba, Electronics
Elena Kakaliagou – French Horn
Gülşah Erol – Cello

MINOTHI/TAVIL
4th sonic attack this year…

Morten Minothi Kristiansen – Guitar, Electronics
Utku Tavil – Drums, Electronics

Program

april

mai

juni

august

oktober

november