7 BAND!

Øya: Klubbdagen 2014

Support: Patski love & Chris Stallion

Tid, dato og aldersgrenser 19:00 20+
Billetter 150,—

19:30 ANTLER
20:20 ASTRO SONIC
21:10 HEROES & ZEROS
22:00 TRAUMAHELIKOPTER (NL)
22:50 JESUS FUCKING CHRIST
23:40 POW POW
00:30 KUUK

ANTLER | 19:30
Antler er et lite band med en stor lyd. Minimal synthpop som er personlig uten å bli sentimental. Antlers musikk beveger seg i bølger mellom hypnotiserende droner, beats og kunstpop. Antlers musikk beveger deg.
https://www.facebook.com/listentoantler

ASTRO SONIC | 20:20
Astro Sonic er en norsk trio som opererer i grenselandet mellom impro, rock, jazz, kraut og elektronika. Rå energi kombinert med skjeve, mørke groover og lydtepper er beskrivende for Astro Sonic. Debutalbumet «Come closer and I’ll tell you» kom ifjor på den glitrende norske labelen Hubro, og både Mojo, Uncut og Jazzwise ga høye terningkast og strålende anmeldelser!
https://www.facebook.com/AstroSonic

HEROES & ZEROS | 21:20
Heroes & Zeros tok norsk musikkbransje med storm på midten av 2000-tallet og har vært en markant skikkelse i norsk rock siden. I 2014 markerer Lillesandbandet sitt 10-årsjubileum med sitt 4. studioalbum. De er kjent som et av landets beste liveband, og på Blå vil Heroes & Zeros presentere eksklusivt nytt materiale fra det kommende albumet.
https://www.facebook.com/heroesandzeros

TRAUMAHELIKOPTER (NL) | 22:00
Bandet omtales som en eksplosjon av et live band og med to album bak seg har de også et arsenal med kremlåter med seg til Blå. SKitne psykedeliske garagepunk-låter med et tydelig støyete og desperat uttrykk har ført til tommelen opp hos de aller fleste annerkjente musikkmagasinene verden rundt.
https://www.facebook.com/trmhlkptr

JESUS FUCKING CHRIST | 22:50
Etter å ha hisset på seg polske misjonærer og ymse privatpersoner, fått den noe tvilsomme betegnelsen “hardcorens Jarle Bernhoft” og spilt tre debutkonserter med høy hvafaen-faktor, slapp JESUS FUCKING CHRIST tidligere i vår debut-EP’en ”Homophobia Is Like Totally Gay”. Med sin skamløse miks av alt som er godt, kombineres punk, electro, hiphop, hardcore og pop til et eget utrykk: Sinnakåt elektropunk med utestemme!
https://www.facebook.com/jesusfckchrist
http://wimp.no/album/28080857

POW POW | 23:40
Det er en god stund siden Oslo-kvintetten Pow Pow har gitt lyd fra seg. Men det gjør de altså nå, og det med et realt bang. Bort med instrumentalmusikken, og inn med vokal! Den rykende ferske singelen ‘Alpha Waves’ smalt rett inn på P3 listene og nytt album er ventet i september – la det bli synth!

KUUK | 00:30
Punkrap-duoen KUUK debuterte under øya 2013 og har allerede spilt på scener som Parkteateret, Pokalen og Maksitaksi. Backingbandet er erstattet med basstunge beats – tekstene og sceneshowet er døyere enn noensinne. Kort sagt: Attend eller brenn.

Program

april

mai

juni

august

oktober

november