FETTE NAJS:

Raggabalder + Oh Mama! Crew

+ aces crew

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter 100,—

Når de glade nordlendingene (og en søring) i Raggabalder inviterer til sjøslag under Fette Najs- banneren på Blå kan det umulig gå feil. Og om du skulle være så uheldig å ha gått feil, så blir du nok værende da og.

Svett, hett, og faen så fett. Store mengder flunkende ny og klassisk dancehall/bashment, ispedd store doser slagkrafitg hiphop, gjennomførte visuals. spesialinnspilte dubplates og alltid noen overrasker. Rart det heter Fette Najs?

Denne fredagen inviterer de til desemberholloj sammen med jentene i Oh Mama! Crew, som de siste årene har vært et av de sterkeste nye tilskuddene i Oslos utelivsjungel. Vi kjenner de for utallige klubbkonsepter over hele byen, Dj-skolen som de tar land og strand rundt, og en sjelden kombinasjon av målretta besluttsomhet og gledesspreding.

Siden Fette Najs er her for å putte dansen tilbake i dancehall har vi alltid med dansere. Denne gangen er det Oslos egne Aces Crew, som står for en litt mer hiphop-inspirert tilnærming og er et av de crewsa i Oslo det lønner seg mest å følge med på fremover.

Som alltid kan du også vente deg et par overraskelser i løpet av kvelden, så til helvete med julebordet ditt, det er her det er fest!

Program

april

mai

juni

august

oktober

november