SUNKISSED:

Joey Anderson (Inimeg, US)

+ g-HA & Olanskii + Vinny Villbass ++

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 20+
Billetter 150,—

JOEY ANDERSON [Inimeg, Dekmantel / US] // g-HA & Olanskii // Vinny Villbass // [+ visuelt] Evelina & Tilo 

Tradisjonen tro er desemberkanonaden viet alles kjære g-HA som fyller år. En årlig begivenhet av de minst besjedne, som en verdig avslutning på året som har gått. El presidente sunquissedo ønsker seg kjente og kjære for en fiesta av det minneverdige slaget. 

JOEY ANDERSON

«I ain’t famous. You’ve been reading fucking articles!»
– Joey Anderson
(http://www.residentadvisor.net/feature.aspx?2048)

Det er distanse mellom houseprodusenter som kan sies å revolusjonerer faget. Trender kommer og trender går, men selvsagt er det alltid et lite knippe djs og produsenter som tenker ut av boksen, og setter seg i sadelen hva klubbmusikkens fremtid angår.

Den banebrytende Joey Anderson fra New Jersey er en av dem. Hans tak på kontemporær house har tilført en ny vri til New Yorks evig definerende klubbrytmer som kan omtales som; techno men disco; hardt og industrielt men mykt og dypt; psykedelisk og drømmende men direkte og funksjonellt. Med andre ord spiller Joey Anderson på kontraster av alle formater. Kontraster som spinner deg uventet, abrupt og burleskt rundt på gølvet.

I tillegg til å drive sitt eget plateselskap Inimeg, har Joey Anderson sluppet rytmisk gull på Latency, Deconstruct Music og Syncrophone. I sommer slapp han debut-album på Amsterdam-labelet Dekmantel, med eksepsjonell omtale.

«Joey Anderson has created some of the most fulfilling music in the genre’s recent history – and he sounds like absolutely nobody else.»
– The Quietus

«One of the key albums of 2014»
– Electronic Beats

«After Forever, is a resolutely dance floor album that isn’t afraid to plumb the depths of what he calls «deep.»»
– Resident Advisor (4/5)

Vi gleder oss som nyklekka house-høns til Joey Anderson lander i boksen på BLÅ, og bryter selvfølgelig lydmuren allerede fra klokka 22:00 med gutta guns, G-Ha & Olanskii og Vinny Villbass.

Neste Sunkissed : 24 januar 2015

Sunkissed lyden leveres av Martin Audio fra Ljudia : www.ljudia.no

Program

april

mai

juni

august

oktober

november