KLUBB:

Sunkissed: Tuff City Kids (DE)

+ g-HA & Olanskii +++

Tid, dato og aldersgrenser 22:00 20+
Billetter 150,—

Inne: 22:00 – 03:00 // 150 kr
Ute: 17:00 – 22:00 // gratis

TUFF CITY KIDS [Gerd Janson & Lauer / Runningback, LARJ / DE]
g-HA & Olanskii / A:G
[+ visuelt] Evelina & Olanskii
[+ ute] Sunkissed Allstars

Pang! Vi har booka Tuff City Kids!!! Gerd Janson og Philip Lauer er to gloheite tyskere om dagen. At vi i det hele tatt klarer å få disse to i et og samme rom er en halv sensasjon i seg selv. Resten av kalaset fikser de med stålkontroll selv. Vi snakker tross alt om en ekte maskinfunk mann i tospann med en av døskerrikets mest omtalte dj’s.

TUFF CITY KIDS
Tuff City Kids består av duoen Gerd Janson og Phillip Lauer. Begge med base i Tysklands finanshovedstad Frankfurt. Gerd Janson er en travel dj som har bygget opp et solid rykte som DJenes DJ de siste årene. Med variable djsett og et stort spenn av sjangere. Et meget hot tips er Gerd & Ata sin Boiler Room, Give Love Back fra november i fjor. 3 timer med ren dansemusikk og ypperste kvalitet. Samtidig driver Gerd Janson det kredible Running Back labelet.
Phillip Lauer en mann med mange jern i ilden og like travel som Gerd. Lauer produserer og spiller livesett under sitt eget navn eller under sine andre spennende prosjekter som Arto Mwambe, Hotel Lauer eller Tuff City Kids. Duo prosjektet Tuff City Kids har gode utgivelser på Permanent Vacation, Underton og ikke minst Live At Robert Johnson. Deres siste påfunn er låta Wooden Dreams som kan rive ned en hver klubb. Selv om klubben skulle hvert bygget i tysk betong. Sunkissed er glade for å presentere 2 travle typer på Blå. Det er ikke hver helg TCK spiller sammen så her er det hvert et besøk får å danse inn himmelspretten. Vi tar opp det klassike order fra back in da days i Sunkissed: «TANZE»

Program

april

mai

juni

august

oktober

november