KONSERT:

Swollen Members (CAN) Live

+ support: DJ Konkret

Tid, dato og aldersgrenser 21:00 20+
Billetter Kjøp billett 250,—

Ringrevene i Swollen Members er tilbake og samlet igjen etter en relativt mørk periode av sin lange og innholdsrike karriere. På Blå sin 17-årsdag; 25 februar inntar de endelig scenen vår og hovedstaden igjen!

Vancouver-baserte Swollen Members debuterte med det klassike albumet “Balance” på Battle Axe Records tilbake i 1999, men allerede i 1992 ble gruppen startet opp av Prevail og daværende medlem Moka Only. I 1996 ble Madchild med i gruppen, mens DJ og produsent Rob The Viking ble innlemmet i 2002. Over årene har Swollen Members gitt ut 11 album som alle har blitt elsket av fans så vel som kritikere. Swollen Members har samarbeidet med artister som Dilated Peoples, Jurrasic 5, Everlast (House Of Pain), Talib Kweli, Tech N9ne, Saigon og (den litt odde komboen) Nelly Furtado.

Swollen Members er en av tre Hip Hop-grupper som er med i Rock Steady Crew (The Arsonists og Dilated Peoples er også med), og Madchild er også en av de beste battle-rapperne i verden. Ved siden av sitt karakteristiske Underground Hip Hop lydbilde er Swollen Members kjent for sine sinnsyke live show som rocker publikum med mer rå energi enn det villeste rockebandet kombinert med utrolige lyriske ferdigheter. Gruppen har også vunnet flere Juno Awards (Canadiske Grammies) og har klart kunststykket å selge til platina og toppe lister samtidig som de alltid har beholdt sin kredibilitet.

 

 

Program

april

mai

juni

august

oktober

november