INFERNO KLUBBDAGEN:

Taake + Krakow + Galar + Momentum

Dark Essence / Karisma label-kveld

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 18+
Billetter Kjøp billett 345,—

Plateselskapet Dark Essence / Karisma vil igjen bringe sine gode band til Inferno Metal Festival. Det Bergens-baserte selskapet vil ha sin egen label-kveld under klubbkvelden på BLÅ 1. april. For Inferno 2015 vil de ta med seg det norske black metal-bandet TAAKE, det doomish progressiv stoner metal-bandet KRAKOW, det melodiske folk black metal-bandet GALAR og fra Island det progressive metal-bandet MOMENTUM!

TAAKE

Taake tar det hele ett skritt videre i deres kamp mot verdensdominans med sitt nylig utgitte album «Stridens Hus». Med en 20 års lang karriere innenfor norsk black metal trenger bandet egentlig ikke noen introduksjon for Inferno-fans. Vi vet alle hva Taake har å by på; de er et forbanna bra band og de leverer alltid de beste konsertene. Vi er stolte over å invitere Taake tilbake til Inferno Metal Festival – denne gang for å legge Blå i ruiner på vår klubbkveld.

KRAKOW

Kraków fra Bergen er et de bandene som er vanskelig å sette i bås. Du kan høre inspirasjon fra artister som Neurosis, Isis, Mastadon og til og med sjølvaste Iron Maiden. Bandet har medlemmer fra Aeturnus, Kampfar og Havarikommisjonen, og innenfor Kraków har de funnet sin egen sound og stil som føles helt unikt. Kraków vil markere sitt 10 års jubileum i 2015, og dermed er det på plass med en ny fet konsert på Inferno Metal Festival.

GALAR

Det melodiøse folkeinspirerte black metal-bandet Galar ble dannet i Bergen for ti år siden. Deres stil er folk black metal og kombinert med bruk av instrumenter som fagott, flygel, kontrabass, cello, bratsj og fiolin har Galar klart å skape noe helt spesielt innenfor sjangeren. Duoen har med seg diverse velkjente artister fra musikkmiljøet i Bergen når de spiller live på Inferno Metal Festival 2015.

MOMENTUM

Det har kommet mengder av kvalitetsmusikk innenfor metalsjangeren fra Island i det siste – deriblant fra Momentum. Men bandet er ikke som nykommere å regne. Momentum startet faktisk opp som et black metal-band under navnet Afsprengi Satans for mer enn ti år siden. Bandet har utviklet seg over alle disse årene og funnet et helt eget utrykk. Deres første album på Dark Essence har fått navnet «The Freak is Alive» og vil være ute i en nær fremtid. Vi ser frem til det og ikke minst til deres opptreden på Inferno Metal Festival for aller første gang!

 DARK ESSENCE / KARISMA

Dark Essence Records er metal-avdelingen under Karisma Records. Bergens-selskapet har blitt en av de viktigste norske plateselskapene som spesialiserer seg på metal. De er kjent for å gi ut høykvalitets musikkprodukter i alle formater som distribueres over hele verden. Dark Essence har samarbeidet med Inferno Metal Festival i mange år nå, med sin egen label-kveld på klubbkvelden.

CC: Festivalpass/onsdagspass

 

Program

april

mai

juni

august

oktober

november