RELEASEKONSERT!

The Good The Bad & The Zugly

+ Die A Legend + HRPS

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 180,—

The Good The Bad & The Zugly (GBZ) er i disse dager i studio for å ferdigstille oppfølgeren til suksessalbumet «Anti World Music» fra 2013.
Det nye albumet har tittelen «Hadeland Hardcore” og har releasedato 08.05.2015. GBZ har opplevd stor oppmerksomhet siden debuten i 2011 og har høstet gode kritikker for sine utgivelser og vekker alltid oppsikt med sine forrykende liveshow. Bandet legger ut på en releaseturné i forbindelse med plateslippet og kommer snart til en by nær deg!

GBZ er en gjeng utflytta hadelendinger med en forkjærlighet for god, gammeldags punkrock. Eirik Melstrøm (gitar), Kim Skaug (gitar), Magne Vannebo (trommer), Lars Gulbrandsen (bass) samt vokalist Ivar Nikolaisen har gått skolen i bl.a. The Abusers, Hellride, Wonderfools, Mensen, Datsun samt tilbrakt altfor mye tid på rockeklubben Last Train i Oslo. Soundet kan minne om norske 90-tallsband som nevnte Abusers, (tidlig) Turboneger og Anal Babes samt deres inspiratorer Poison Idea, Black Flag, Angry Samoans og GG Allin ispedd en dose nyere band som Victims, Fucked Up og The Bronx.

Bandet har sluppet 4 bejublede 7»-singler og kom med
sin første fullengder «Anti World Music» i 2013 som ble kritikerrost i
både inn- og utland. GBZ turnerer jevnlig og har spilt på festivaler som Øyafestivalen, by:Larm, Kanalrock, Buktafestivalen og er beryktet for sine intense og eksplosive konserter. Bandet var special guest på Kvelertak sin norgesturné våren 2014, hvor de spilte 19 konserter over hele landet. De fleste konsertene var utsolgt og GBZ ervervet mange ekstatiske fans på sin vei.

”Hadeland Hardcore” er spilt inn i Toproom Studio. Studioet er ettertraktet og har huset innspillinger av Mayhem, Shining, Amulet, Big Bang og Kaare & The Cavemen for å nevne noen. Albumet er co-produsert av Tommy Akerholdt og Ruben Willem. Ansvarlig utgiver er Fysisk Format ved Diger Distribusjon /Musikkoperatørene.

Program

april

mai

juni

august

oktober

november