KLUBBKONSERT:

Torn Hawk (US)

et arsenal av elektroniske lydtepper

Tid, dato og aldersgrenser 21:00 20+
Billetter Kjøp billett 160,—

Torn Hawk er en av aliasene som den Brooklyn-baserte audiovisuelle artisten Luke Wyatt lager musikk under. Wyatt fikk først annerkjennelse for sine visuelle arbeider som han kaller for «video mulch» som ikke akkurat har gått upåaktet hen hos artister som Autre Ne Veut, Mi Ami og Steve Summers. Han har også vist at han behersker videokunsten i større format, bare sjekk ut «Video Party» DVD’ene for Peoples Potential Unlimited labelen og hans egen 40 lange DVD-utgivelse titulert ‘Sad Stonewash’.

Selv om han har har lagt like spennende musikk over lengre tid, var det først med debut tolvtommeren ‘Tarifa’ (LIES, 2012) at Torn Hawk prosjektet virkelig tok av. Siden den gang har han utgitt en EP under Lossmaker navnet, som er et samarbeid med Karen Gwyer, Secret Circuit og Willie Burns. Han har også sluppet et album under sitt eget navn med materiale fra den spede oppstarten av prosjektet, titulert ‘Teen Hawk’ som i 2013 ble kåret til en av årets beste plater av JunoPlus.

i livesammenheng kan Torn Hawk best forklares som et arsenal av elektroniske lydtepper som flyter over ihverandre og plutselig kulminerer i poplåter, men med variert rytmikk og tidvis gitarspilling, det være seg metallriff eller boblende, leken gitarplukking.

Tidligere i år kom albumet ‘Through Force Of Will’ ut på Not Not Fun Records til strålende kritikker. Allerede i november kommer oppfølgeren – Let’s Cry And Do Pushups At The Same Time – på selveste Mexican Summer!

Program

april

mai

juni

august

oktober

november