KONSERT:

Unsane (US)

Tid, dato og aldersgrenser 20:00 20+
Billetter Kjøp billett 200,—

Noise rock-trioen Unsane fra New York var pionerer innenfor sin sjanger og skapte en ny form for noise musikk som viste seg å bli banebrytende og en inspirasjon for mange noise band i senere tid. Unsane etablerte seg på små bakgårdsklubber og undergrunnsscener i New York sent på 80-tallet og leverte med høy intensitet og høyt volum.

De slapp flere EPer på utvalgte små indie-selskaper før de spilte inn det selvtitulerte debutalbumet på Matador Records. Albumcoveret var et foto av en halshugget mann, liggende på tvers over togskinner, og satt stemningen for musikken de lager. En blanding av drivende aggresjon, ren frykt og (nesten) unkontrollert kaos og bråk. Samtidig hadde Unsane nok tonalitet og referanser til rocken til at de raskt nådde ut til en annen og større gruppe fans. De har gitt ut album på labeler som Amphetamine Reptile Records, Relapse Records and Mike Patton´s Ipecac label, og spilte med med det legendariske Slayer på en av sine uendelig mange turnéer. Unsane er i dag Chris Spencer (vokal, gitar), Dave Curran (bass, vokal) og Vincent Signorelli (trommer).

Power-trioen har en 20 år lang karriere bak seg, som ikke ser ut til å ende enda. Nå er de aktuelle med deres nye album «Sterilize» som slippes i september i år, med følgende verdensturné, og 10. oktober er de klare for å spille på Blå!

Program

august

september

oktober

november

desember