Intervju: Translusid

INTERVJU MED TRANSLUSID!

Lurer du på hvilke klubbkonsepter som finnes på Blå? Bli kjent med ett av dem her: Uteklubb aka Translusid! 

Q: Hei! Hvem er dere?
A: Vi er en vennegjeng på fem stykk som lenge har delt en interesse for god klubbmusikk. I 2017 arrangerte vi en liten fest i skogen som ga oss så mye glede at vi har arrangert over 20(!!) raves og klubbkvelder siden den gang. Nå er vi et lite plateselskap som gir ut musikk, booker artister og ikke minst arrangerer klubbkvelder på Blå!

Q: Hvilken type musikk har dere vokst opp med?
A: Tror innad i kollektivet har vi alle vært innom det meste av sjangere innen både undergrunnen og populærmusikken, men alltid hatt en forkjærlighet for å finne og dele musikk med hverandre. Men Morten AbelMadrugadaKraftwerk og New Order er eksempler på navn fra oppveksten som påvirker oss musikkmessig den dag idag.

Q: Hvordan kom dere inn i dj-gamet?
A: Her er det litt forskjellige historier men kort fortalt flyttet vi sammen og Filip hadde et miksebord stående på rommet sitt. Dermed sto vi et par timer hver dag og delte musikk vi hadde funnet med hverandre. Så igjennom Uteklubb kveldene som økte i skala hver gang endte det bare opp sånn, men var aldri noe planlagt.

Q: Har du/dere noen musikktips akkurat nå?
A: Mye av det det går i for oss er gammel musikk, techno og trance fra 90-tallet. Uvisst antall timer brukt i platehyllene på Filter musikk, gravende etter labels som HarthouseBellboy Records & noom etc. Utrolig mye god musikk som blir gitt ut fortiden, men for å nevne noen favoritter: D.Dn, Schacke, Vladimir Dubyshkin, Alpha Tracks og plateselskapet bbbbbb recors. Kan også anbefale å sjekke ut Malmø-scenen hvor du har navn som Marilao, Megatech og Omniself i spissen.

Q: Hvorfor bør man stikke på klubben din/deres?
A: 100% fokus på musikk i trygge omgivelser hvor du kan komme som du er og miste deg selv på et røykfullt dansegulv!

Join de fredag 19.juli! Translusid: Haider og Carl-Fuck (Uteklubb) / BLÅ