KLUBB:

Sunkissed

Allstars: himmelspretten spesial

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets 150,—

Sunkissed slår seg sammen med tv2.no og NATT&DAG for en kveld på diskon. I ekte saktetv ånd skal Sunkissed natten foreviges i lyd og bilde.

g-HA & Olanskii
Vinny Villbass
Ronny Rabalder
A:G
Nico Coltsfoot
Gemini Corpulenti

Sunkissed har i mange år vært en bauta for elektronisk musikk i Norge. Både som arena for å presentere artister fra det store utland, og som scene og inspirator for heimskringla. Lista over gjester er lang som et vondt år, med høydepunkter som LCD Soundsystem, Four Tet, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Carl Craig, Booka Shade, Ben Klock, Matthew Herbert, Marcell Dettmann, Maya Jane Coles, Dixon, Reboot, Zip og lang rekke andre ’skjerf’.

Samtidig har Sunkissed vært med å løfte den norske scenen i utlandet. Fra den årlige Sunkissed:live festen har det blitt flere timer radio med opptak av norske artister på ærværdig BBC Radio 1, og i en årrekke hadde Sunkissed faste kvelder med norske artister på klubber som Fabric og Robert Johnson. Sammen med Smalltown Supersound kom det også en kritikerrost mix CD. I år er Sunkisseds raderpar g-HA & Olanskii igjen ute og flyr, med spillejobber på Panoramabar og Into The Valley blant annet.

Oppigjennom årene har Sunkissed først og fremst vært viktig som et månedlig lysglimt for Oslo’s house og techno undergrunn. En rekke av dagens norske house og techno artister tok sine første dansesteg eller hadde sin første store sceneskrekk på Sunkissed. Men viktigst er alle de som kommer og danser. Det er jo derfor vi holder på.

Hele denne maikvelden på Sunkissed blir strømmet på tv2.no og NATT&DAG . Både for å gi folk andre steder en del av stemningen, eller muligheten til å laste Sunkissed ned til bilstereoen senere, og som et dokument for ettertiden. Noen linselusfest ala Boilerrom lover allikevel vi at det ikke blir, det ville ikke vært særlig Sunkissed. Det blir både rom til å dokumentere noen av dere hærlige folka som gjør dette mulig, og masse plass ‘off camera’ til å danse i fred.

Sunkissedlyden leveres av Ljudia.no og Thuelyd.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April