I ÅR OGSÅ:

17.mai-feiring!

ute & inne!

Time, date & age restrictions 12:00 20+
Tickets Free

Gemini Corpulenti
TOFT
Indieseksuell
Wank Hilliams ft. DJ Feil Collins

++

Nok et brutalt år er omme sett med feststemte øyne, men fatt inderlig føkkings mot, for fremtiden er her i form av 2022s fineste 17. mai-feiring nedi dumpa! Etter et par års hiatus er de sedvanlige syndere tilbake med hårreisende låtvalg og medioker mikseteknikk. En kombinasjon som har vist seg å passe midt i blinken i den syndens pøl uteserveringa på Blå alltid blir på denne tiden av året. Hold på bunaden, for her blir det søl!

GEMINI CORPULENTI
For snart femtende (?) året på rad (‘Ronaår teller ikke) dukker våre alles favorittDJtvillinger opp i finstasen. I bagen vanker det som vanlig skeiv disko, smørsang og gaulejazz fra alle verdens hjørner. Tradisjonen tro vil nok også noen særskilt tilrettelagte låtvalg finne veien ut av høytalerne.

TOFT
Toft er Tøft, og det oppsummerer i grunnen det hele. Dessuten er det han som har nøklene, så uten Toft, ingen fest!

INDIESEKSUELL
Vi er megafornøyde med å ha lokket til oss de glade guttene fra Indieseksuelle for et heidundrandes sett. Dersom du Tradisjonelt har dette stort sett tatt fullstendig fyr, og vi gleder oss til ønske d’herrer Rones, Velasquez og Sandlund velkommen tilbake til en velfortjent og lenge etterlengtet oppvisning i feststemning på uteserveringa!

WANK HILLIANS FT. DJ FEIL COLLINS
Ingen 17.mai på Blå uten et DJbidrag fra nåværende og tidligere legender i miljøet. Som et erklært

yacht/funk/rock/disco/country-fenomen er det herlig å kunne tilby noen av Norges dyktigste sittende DJer ståplass for en gangs skyld. Det er skamløst, det er frekt og det er usigelig groovy! Fett blir det!

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Spilletider: TBD
Kun drop-in

UTE: 12:00 – 00:00 | gratis | id: 20
INNE: 22:00 – 03:00 | cc:200 | id: 20

::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Program

April

May

December