For første gang!

17. mai i Køben!

17. mai feiring på Huset i København!

Time, date & age restrictions 16:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

Hipp hipp hurra! For første gang i historien inntar Blå København og Danmark for å feire nasjonaldagen !

Sammen med det danske spillestedet Huset og bergens musikkfestivalen Vill Vill Vest inviterer vil til en helaften med is, pølser, bobler og knallbra musikk!

Det blir gratis djing i gården – og med billett får du også flere konserter i Musikcaféen (3 etasje) og på Xenon (4 etasje). De norske artistene blir presentert fortløpende her.

Og om du nå et sekund ble livredd for at vi emigrerer sørover, så kan vi berolige deg med at vi selvfølgelig skal feire nasjonaldagen hjemme også. Eventet finner du her !

▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄
Venue: HUSET
Doors: 16.00
Show: TBA
Admission: 200 Dkr (koncerter) – Kom gratis til DJ i gården.
Setup: Standing
Tickets: https://bit.ly/3FYmAE5
▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄

BLÅ
BLÅ er en av Norges premissleverandører for norsk og internasjonal musikk på høyt nivå. Konsert- og klubbarenaen startet i 1998 først opp som en jazzklubb for nye fremadstormende artister, og har siden jobbet med mål om å synliggjøre det usynlige – innenfor alle sjangre. BLÅ ønsker å utfordre og engasjere med spennende uttrykk presentert av morgendagens nye store artister.

VILL VILL VEST
Vill Vill Vest er en nasjonal musikk- og bransjefestival som arrangeres i Bergen hver høst. Festivalen består av en konferanse og en musikkfestival og har på sine syv leveår etablert seg som en veldig viktig arena for nyetablerte artister. Vill Vill Vest er en viktig møteplass for musikkselskaper og artister. På denne måten legger Vill Vill Vest til rette for norsk musikk som internasjonal eksportvare, og for en uforglemmelig publikumsopplevelse for både musikkbransje og øvrige festivalgjengere.

HUSET
Huset er Danmarks første og største kulturhus med ca. 1000 årlige arrangementer fordelt på fire etasjer med fem scener, en kino og en brettspillcafé midt i København. Sammen med alternative kulturmiljøer og frivillige presenteres alt fra konserter til teater, undergrunnsfilm, matkultur og tverrkunstneriske prosjekter. Siden 1970 har Huset vært en sentral plattform for kulturpersonligheter og politiske strømninger som rødstrømpene, hippie- og punkbevegelsen. Huset har fortsatt samme mangfoldige, folkelige og ikke-kommersielle profil med inkluderende arrangementer som er tilgjengelige for alle!

Program

May

June

July

August

September

October

November

December

January