KONSERT:

AVLYST: 347aidan

punkpop

Time, date & age restrictions 19:00 All ages
Tickets 285,—

Denne konserten er dessverre avlyst. Billettkjøpere vil bli kontaktet på epost. 

 

Kanadiske 347aidan er bare 19 år, men har allerede seks millioner månedlige lyttere på Spotify. Hans enorme suksess kan skyldes hans genuine personlighet og kreative bruk av sosiale medier, men viktigst av alt, hans mangfoldige musikalske talenter. Den 27. april kan du oppleve han live på Blå!

Hvis du er aktiv på TikTok burde navnet 347aidan ringe en bjelle. Sangen «Dancing in My Room» hadde fått oppmerksomhet på TikTok før den i det hele tatt var gitt ut fordi noen allerede hadde startet en dansetrend til et kort utdrag av sangen. Noe som resulterte i enormt mange videoer.

Da sangen offisielt ble gitt ut i oktober 2020 fortsatte TikTokere å bruke låta til lip-syncs og dans. 347aidan, som egentlig heter Aidan Fuller, hjalp også til med promoteringen av sangen på hans egen TikTok-kanal. Tekst som “I been dancing in my room, swayin’ my feet / Tryna give you love and a kiss on the cheek,” ble et perfekt å danse til mens man var innelukket på grunn av pandemien.

Men Aidan er ikke bare en TikTok-artist. Den eklektiske tenåringen er bare god til å bruke sosiale medier til sin fordel, og lykkes svært godt med det. Han har allerede sikret seg en solid og lojal fanskare.

Han begynte å legge ut musikken sin på SoundCloud i 2018, men det var ikke før i juni 2019 at han ga ut SoundCloud-musikken på andre strømmeplattformer.

Utover musikksuksessen er han ekstremt aktiv på sin egen Instagram-konto og går ofte live og kommuniserer med fansen på alle måter han kan.

 

Program

March

April

May

December