KONSERT PÅ LAGUNEN:

777 Labeldag

Gabifuego + Giddygang + Judah Just Killing + DJs

Time, date & age restrictions 16:00 20+
Tickets Get tickets 275,—

777 MUSIC er resultatet av en YouTube-kanal med stunt-intervjuer og musikkvideoer, en reise med et av landets største internasjonale musikk-stjerneskudd boy pablo, vennskap mellom bransje-veteraner og kreative idioter, og en drøm om å skape et plateselskap for fremtiden som bygger på en genuin kjærlighet for musikk.

Nå er 777 MUSIC et plateselskap, og fordi vår reise som label startet i pandemien har vi ikke hatt sjansen til å ta musikken til events før nå.

Trippel Syv jobber for å hjelpe å sette tonen i en raskt utviklende musikkverden, og nå ønsker vi å vise dere noen av de nyeste talentene vi jobber med! Kom og nyt en hyggelig dag på Blå med oss!

Les mer om 777 MUSIC og hvem vi jobber med her: www.777music.no

 

LINE-UP:

GABIFUEGO
GABIFUEGO er norsk-chilenske Gabriel Nystad Muñoz. Når han ikke turnerer som gitarist for barndomsvenn og indie-stjerneskudd boy pablo, tilbringer han tid i studio som urbano/reggaeton-artist GABIFUEGO. Singler som Contigo Tengo Feeling og Para Nada har vunnet over fans både på hjemmebane i Skandinavia og i Latin-Amerika. På sin ferske debut-EP ”Romanticas” eksperimenterer Gabriel med nye måter å gi reggaeton-sjangeren en ny smak gjennom samarbeid med nordiske artister og produsenter. De unike kombinasjonene med bidragsytere og Gabriels lekne forhold til låtskriving gjør GABIFUEGO-prosjektet til noe nytt og spennende. På 777 MUSICs label-dag på Blå fremfører GABIFUEGO mange av sine egne låter for første gang live.

 

GIDDYGANG
GiddyGang er en Oslo-basert R&B-ensamble beståeende av noen av landets mest talentfulle unge beatmakers, låtskrivere og session-musikere. Musikalsk er gruppen påvirket av acts som J Dilla og The Roots, men med bakgrunn i gospel, nordisk jazz og soul, noe som gir lyden til GiddyGang en helt unik følelse. Gruppens samspill gjør opplevelsen av GiddyGang på scenen selvsikker, livlig og utrolig gøy, og gruppen gjør det tydelig at målet med prosjektet er å spre glede og positivitet.

Gruppen slapp sitt første album i 2020, og kom nylig ut med singelen SOUR i samarbeid med norsk/sør-afrikanske Vuyo (Jakarta Records), som også kommer til å være på scenen med gruppen under eventet på Blå 21. august.

 

Judah Just Kidding
Judah Just Kidding forelsket seg i musikk i en alder av 14, og tok veien til musikkgymnas hvor han utviklet en teft for flere instrumenter og musikkproduksjon.  Selv om Judah fikk sin start i musikkverden i fjor har han vist hva han er god for gjennom arbeid på boy pablo’s hit ”hey girl” og flere låter på boy pablos debut-album ”Wachito Rico”. Judahs debuterende låt ”All My Life” ble listet på P3 og har nå over 100K streams, men Judah er bare så vidt i gang. Få med deg Judah Just Kidding live, for aller første gang, på 777 MUSIC sitt event på Blå 21. august.

Mellom sets spiller DJs Reidar Bruun (aka. Peder Niilas), Midjefigur og flere venner av 777 god musikk J

 

 

Program

March

April

May

December