JUBILEUM

Fulltegnet! A Blaze In The Northern Sky – 30 år!

panelsamtale og lyttefest for Darkthrone-klassikeren

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets Free

Arrangementet er gratis, men det er påmelding om man vil sikre seg plass. Ubrukte billetter vil bli frigjort kl.18:30

A Blaze In The Northern Sky – 30 år!

26. februar 1992 slår lynet ned på Kolbotn. Et lyn såpass kraft at det vise seg å gi kraftige etterdønninger over hele kloden i (ti)årene som kommer.

Spenningsgrunnlaget ble vel noe avledet i overskriften, men dette er følgelig datoen Darkthrone slipper sitt andre album – A Blaze In The Northern Sky. En fullengder som pådrar plateselskapet og miljøet kollektivt granatsjokk.

Albumet markerer et betydelig stilskifte fra Soulside Journey som kom ut året før og er av de fleste (jadda, vi skal snakke om dette) som det første albumet i det som senere har blitt kjent som den nye oljen, nemlig den Brasil-godkjente eksportvaren True Norwegian Black Metal.

For å markere dette grusomt gode albumets 30-års dag, så inviterer vi til en panelsamtale og lyttefest på BLÅ, lørdag 26. februar.

Panelet er moderert og ledet av den offentlig godkjente trønderen Helle Stenkløv (Jernverket) og består for øvrig av Kjetil Manheim (Order / ex-Mayhem), Priscilla M. Janfalk (Proxy Management / Septic Order) og Andreas Tylden (Extreme Metal Norway-admin / trubadur i en skokk med band). Det blir drøfting, bytunge analyser og tidsvitne-skrøner, men først og fremst så skal det lyttes høyt til musikk. Det er tross alt lørdag.

Program

March

April

May

December