BY:LARM 2016

Artistpartner Concert Night // Off:Larm

helaften med fem band!

Time, date & age restrictions 19:30 20+
Tickets Get tickets 120,—

Åpent for alle, by:Larm delegates- fri inngang

Artistpartner presenterer noen virkelig fine artister vi har skikkelig troen på torsdag 3. mars under by:Larm. Det hele skjer på Blå fra kl. 20.00. Dørene åpner Kl. 19.30.

MADS VESLELIA | 20:00
Fra loftet til mormor, har musikken til Mads Veslelia spredd seg som ild i tørt gress, over hele verden. Videoene hans som er spilt inn på loftet til mormor, er avspilt over 1 million (!!) ganger.

Han har nådd 1. plassen på Spotify Top 50 Viral-liste, er omtalt av MTV og Reddit og Pigeons & Planes, de 2 viktigste hip hop/rap-websidene i verden. Nå har 24-åringen fra Hønefoss innledet samarbeid med stjerneprodusenten Drumma Boy som har artister som Kanye West, Wiz Khalifa, Lil Wayne, Usher, Drake og Chris Brown på samvittigheten.

Det jobbes nå med debut-albumet ‘My Bedroom’ som kommer på verdens største plateselskap; Sony Music. Fra et loft i Hønefoss til de største innspillingsstudioene i LA, er verden i ferd med å totalt forandre seg for Mads Veslelia.

THE MURDER MYSTERY | 21:00
En skjult skatt! The Murder Mystery er en dommedags- pop duo fra Hønefoss. Liker du band som The Smashing Pumpkins, Interpol, Joy Division vil The Murder Mystery kunne bli ditt noe favorittband.

UP AGAINST THE PHANTOM | 22:00
Up Against The Phantom er et alternativt indierock-band fra Oslo, som i disse dager er aktuelle med sitt debut-album, Leave Me Innocent. Inspirert av band som My bloody valentine, Sonic Youth, Pj Harvey m.fl. øser de ut støyende gitarvegger, drømmende melodilinjer, pulserende bassganger og hardtslående trommerytmer med trøkk og pønkeøs.

Bandet kom fra intet og ble plukket opp av P3 Urørt som førte til spilling på Slottsfjellfestivalen 2015. Bandet er akkurat kommet hjem fra sin første Europa- turne og ryktes å være i storform!

HUMMING PEOPLE m/ gjest Phil Madeira | 23:00
Fra speilglatt asfalt i Oslo og lauvskogen på Toten stormer det fram et dønn ærlig band, med bærere av Americana-musikkens rynker og dens kulturelle arv. Inspirert av gamle helter som Johnny Cash og Bob Dylan viderefører de en lenge elsket musikkform, ikledd en mer moderne drakt.

Låtene har distinkt skarphet, en intimitet og dyp musikalsk skjønnhet, svøpt i poetiske tekster. De forteller deg historier om livet slik det er; dets skjønnhet og styggedom, på sitt beste og værste. Det er kontrastfylt, lik en nyvasket hesterygg som glinser i solen, mot en usynlig buk som skittent svetter mot jorden.

Bandet slapp 7. mars 2014 sitt 3. album, «City of Lost Men». Produsent Phil Madeira ble så begeistret over resultatet at ringte noen venner og plutselig ble Emmylou Harris, Holly Williams og Sam Bush (Krauss, Swift) hedersgjester på albumet. Første singel «Silver Spoon» ble A-listet på NRK P1 og roterte i 13 uker.

I disse dager jobber bandet med sitt 4. album. Også denne gangen har de med seg Phil Madeira som produsent.

SHEVILS | 00:00
Shevils med Anders Voldrønning fra legendariske Silence The Foe i spissen er tilbake med oppfølgeren til det kritikeroste debutalbumet «Lost In Tartarus» fra 2013 som høstet toppkritikker verden over, også belønnet i gamle trakter med et terningkast 6.

På sin nye plate “The White Sea” strammer bandet skruestikka noen solide hakk ytterligere. Shevils har skapt seg et eget parallelt univers i moshpiten hvor drivet til Helmet, energien til Refused, tyngden til Melvins, intensiteten til Fugazi og aggresjonen til Rage Against The Machine møtes for en kaffetår, alternativt wall of death.

Shevils har spilt konserter med band som Kvelertak, Shining og Buzzcocks. Bandet er for tiden ute på turne med sitt nye album “The White Sea”. Og nå kommer de til Blå for å gi publikum en musikalsk knyttneve i konsertformat!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April