HELKVELD:

Bangles & Brass labelnight!

The Switch, KUUK, Dr. Kay & his In. Tone Scientists, Ole & Silje Huleboer +++

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Forhåndssalg: 220 | På døra: 250

Plateselskapet Bangles & Brass Records åpner det nye året!

The Switch, KUUK, Dr. Kay & his Interstellar Tone Scientists, Ole & Silje Huleboer og ikke minst, det nye stjerneskuddet Andreas Doif spiller live og det blir plenty små dj-set og skravlepauser før DJ Hooker og Jan Mayen avslutter kvelden med ekte klubb.


The Switch – Forholdsvis aktivt og i og for seg godt likt poprockband som ga ut sin tredje LP, “The Switch Album”, på Bangles & Brass i vår til en trillebårlast med sinnssykt bra anmeldelser. Jobber på spreng med ny musikk og bruker vinteren ellers på julemusikk og “konserter utenfor ring 3”. Gleder seg til 2017 fordi det alltid er bra med mer år.

Andreas Doif – Andreas er en multiinstrumentalist, produsent og låtskriver som allerede har rukket å sette et avtrykk som den ene halvdelen av kildaphew – men det er fremdeles fremtiden til Andreas vi virkelig blir gira av. Når han lager musikk på egenhånd, støter vi på en helt egenartet ung (og dyp) stemme som plukker fritt fra all musikken han liker, gammalt, nytt, obskurt og velkjent. Norsk bindestreksmusikk kan, om man skal tro klisjeene, ofte bli småkronglete og knirkete. Andreas er ikke knirkete. Han er sløy. Noe debutsingelen “Renew You” viser med ettertrykk. Kommer med mer musikk i 2017, noe som vil prege det som allerede er spådd som sløyhetens år.

Ole & Silje Huleboer – Sirlige og smellvakre nye evergreens, ført i pennen av Ole Øvstedal og sunget av Silje Huleboer. Slapp det svært gjennomførte og dyrtlåtende debutalbumet “Sounds Good!” i vår, og har gjennom en årrekke tiltrukket seg blodfans gjennom en rekke intimkonserter som demonstrerer hvor dypt man kan bore i en tilsynelatende spartansk besetning. Jobber med oppfølgeren, som vil prege andrealbumåret 2017, nå.

Dr. Kay & His Interstellar Tone Scientists – Sci Fi-jazzband hvor noen av Norges aller beste musikere får leke seg med musikalsk historiefortelling og publikumsinteraksjon som går utenpå det aller meste i norsk jazz. Jobber med sitt andre musikkteater-hørespill, “Dr. Kay and the quest for unedited truth”, en føljetong som vil prege jazzradioteateråret 2017.

KUUK – Punk, rap, reggae? Da KUUK gjestet den lille byen Sisimiut på Grønland kalte lokalavisen dem rett og slett et “ekstremband”. KUUK er uansett høylytte, aggressive og vulgære. I 2016 spilte de konserter og arrangerte Pride-parader over polarsirkelen, de spilte inn livekasett på Last Train og stod for årets kanskje beste konsert med Beglomeg på Blitz. Oppi alt dette klarte de fader ikke å lage en eneste ny låt. Det får de orden på snart, de skal bare spille fletta av Blå først.

Program

November

December

January

April

May