RED BULL SOUND SELECT:

Beach Fossils + Chain Wallet + boy pablo

Time, date & age restrictions 18:00 20+
Tickets Get tickets 100,—

Etter det som føles som en alt for lang sommerpause er Red Bull Sound Select endelig tilbake, nå i samarbeid med U OK? som kurator.

17. august inviterer vi til helaften på uteområdet til BLÅ med kremen av internasjonal og norsk indiepop på plakaten. Vi gleder oss ekstremt til å se amerikanske Beach Fossils på scenen i Norge for første gang på flere år, i tillegg til noe av det beste Norge har å by på i Chain Wallet og supertalentet boy pablo.

Velkommen!

LINE UP:
Beach Fossils (US)
Chain Wallet
boy pablo

KURATOR: U OK?

ID: 20 år / DØRER: 18:00
BLÅ, Brenneriveien 9C OSLO

BILLETT:
Forhånd: 100 kr (inkl. avgift)
I døren: 200 kr (inkl. avgift)
http://www.ticketmaster.no/event/545873

https://www.redbullsoundselect.com/events/2017/08/red-bull-sound-select-presents-oslo

Beach Fossils
Kritikerroste Beach Fossils fra Brooklyn startet opp i 2009 som Dustin Payseurs soloprosjekt, men har ekspandert til et fullbloods band. Bandet består nå av gitarist Tommy Davidson, bassist Jack Doyle Smith og Payseur på gitar og vokal.

Etter fire års pause er slapp de endelig sitt tredje og beste album Somersault, tidligere i sommer, til ekstremt gode anmeldelser i kvalitetsblekker som Pitchfork, The Line of Best Fit og The A.V Club.

Bandet byr på et halvpsykedelisk lydbilde som kjennetegnes av basstunge rytmer, harmonisk gitar og et deilig trommedriv, ikke veldig ulikt kompisene deres i Diiv og band som Real Estate og Wild Nothing.

https://www.youtube.com/watch?v=zdfjCivNxGY
https://open.spotify.com/artist/1bwUhKRmEkOZ1wuTnV9XjC

Chain Wallet
Chain Wallet slapp sitt selvtitulerte debutalbum i fjor høst til jubel fra anmeldere i Norge og utlandet. Bandet har fått jevnlig med radiospilling i England, Tyskland og USA og var blant annet inne på årsbestelisten til BBC Radio 6 for debutalbumet sitt. Bandets dystre, men fengende gitarpop er moderne, men med opplagte nostalgiske blikk mot 80- og 90-tallet. Under de tunge lagene av synth og reverb skjuler det seg popgull i sin reneste form (24 karat).

Stemningen underbygges av tekstene: «Bittersøt nostalgi og melankoli er gjengangere i tekstuniverset vårt», uttalte bandet selv til Ny Musikk Hver Dag. Chain Wallet har det siste året imponert mange på festivaler og showcaser i Norge og i utlandet. Bandet ble også trukket frem som «Ones to watch» av britiske The Guardian.

https://www.youtube.com/watch?v=IeassHTDdCk
https://open.spotify.com/artist/7f30iIMeDj414u0IomBVrw

boy pablo
18 år gamle Pablo Muñoz startet prosjektet «boy pablo» sent i desember 2015. Siden den gang har Pablo med sitt band bestående av gode kompiser oppnådd mer enn de fleste 18-åringer i musikkindustrien: boy pablo vant Eggstockfestivalen, fikk spille for Kongen og Dronningen under deres signingsferd i Bergen, spilte live hos P3 Ruben og ble den første (og yngste) artisten booket til bransjefestivalen Vill Vill Vest. Dette er etter kun å ha gitt ut singlene «Flowers» og «Beach House» på 777 Records.

Pablos musikk er en blanding av happy og melankolske låter hvor lyrikken typisk handler om livet som ung og forelsket. I sommer har boy pablo sluppet sin debut-EP “Roy Pablo” og spilt festivaler som Slottsfjell og Bergenfest.

https://www.youtube.com/watch?v=Lzi7ljJiLJQ
https://open.spotify.com/artist/7wbkl3zgDZEoZer357mVIw

Program

July

August

September

October

November

December

January

April