KONSERT:

Bear’s Den (UK) + Hear Me Roar

britisk indie-folk

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 220,—

Den London-baserte trioen Bear’s Den består av Andrew Davie på gitar og vokal, Kev Jones på trommer og vokal og Joey Haynes på banjo og vokal. Bandet er inspirert av Maurice Sendak’s barneklassiker «Where the Wild Things Are» og skaper dyptgripende musikk med litterært spennende tekster, samtidig som de klarer å holde seg universelt tilgjengelig. Bandet får stadig mer oppmerksomhet og har utvilsomt kommet for å bli. De har turnert i USA flere ganger, både som headliner og som support for Mumford & Sons og Daughter. De turnerte også i USA som support for Matt Corby.

Torsdag 14. april kommer endelig det alternative indie-bandet til Blå og det er er bare å glede seg!

 

SUPPORT: Hear Me Roar

aka Roar Kopperstad, skriver og synger sanger med tidløse melodier om slitesterke temaer. Mye hjerte, minst like mye smerte, en hel del mørke men heldigvis også sterke streif av solskinn. Kopperstads melodier og tekster er av et sånt slag som åpner tårekanalene – på den gode måten.
Historien om Hear Me Roar er historien om en sliten punkrocker som ble lei av å skrike folk i trynet hele tiden. Det er historien om en intenst ærlig låtskriver som strevde i mørket og som brukte sangene til veikart for å finne veien ut.
Etter å ha levd en stillferdig tilværelse i hodet hans fant de vakre sangene veien ut til et lite publikum. Så begynte ryktet å spre seg. Ryktet om at det var en formiddabel låtskriver og formidler gjemt i Stavanger. Plutselig opplevde Kopperstad at sangene hans traff folk.
– Folk begynte å skryte. Denne musikken har blitt mast fram i lyset, smiler Kopperstad beskjedent.
Noen vil sikkert hevde at det Kopperstad driver med ikke er spesielt originalt. Til det har han et passe spissfindig og selvutleverende svar:
– Det er i det minste ingen andre som kan skrive og synge om det jeg føler så godt som meg selv, humrer han.
Det låter oppriktig, intenst og vakkert. Det er kanskje en utfordring å jobbe fram en slik artist i dagens hype-jagende musikkindustri, men et slikt låtskrivertalent bør ikke få lov til å forbli en lokal hemmelighet særlig mye lenger.

Hear Me Roar vant nylig vestlandsatsinga på 100 dagar på Stord og skal spille 13 festivaler på hele vestlandet i sommer.

Program

July

August

September

October

November

December

January

April