CLUB JUICY:

Biggie 20th Anniversary: DJ Mister Cee & Lil Cease (US- JUNIOR M.A.F.I.A.)

+ Patski Love & Chris Stallion

Time, date & age restrictions 22:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

I anledningen 20 års jubileet av Biggie sin tragiske bortgang feirer Club Juicy livet og musikken til The Notorious B.I.G. sammen med DJ’en som oppdaget han; Mister Cee og hans nærmeste venn Lil Cease på Blå 16. mars!

Som sikkert de fleste vet er Club Juicy oppkalt etter The Notorious B.I.G. sin låt “Juicy”, og Biggie er også både Patski Love og Chris Stallion sin favoritt-rapper. Til tross for at han døde for 20 år siden og bare ga ut 2 album mens han fortsatt levde (hvorav ett av de var dobbeltalbum dog) regnes han også av veldig mange andre som tidenes råeste rapper. Denne helt unike hyllest-kvelden er som de selv har uttalt en slags bekreftelse på at de har “runda” alt de kunne drømme om da de startet opp Club Juicy for nærmere 13 år siden, og som Biggie sa det; “It Was All A Dream”.

Mannen som skal ha mye av æren for The Notorious B.I.G. sin karriere er DJ Mister Cee som oppdaget han på gatehjørnet i Bedford–Stuyvesant i Brooklyn, New York. Cee fikset Biggie platekontrakt med Puff Daddy og var associate executive producer for B.I.G. sitt debut album “Ready to Die”. Mister Cee var også mannen som på på slutten av 80-tallet oppdaget heller ikke ukjente Big Daddy Kane som også er en av Club Juicy sin andre store favoritter. Mister Cee har i flere tiår vært og er fortsatt en av de største DJene på radio i USA, og har vært å høre på radiostasjoner som blant annet legendariske Hot 97.

James Lloyd alias Lil Cease er personen som sies å skal ha stått The Notorious B.I.G. aller nærmest gjennom livet, og er også Biggie sin biologiske fetter. De to har vært ert og ris siden de var knøtt små og Biggie stod bak Cease sin gruppe Junior M.A.F.I.A. som gav ut albumet “Conspiracy” i 1995 hvor man blant annet kunne høre Cease sitt episke vers på singelen “Player’s Anthem”. Senere var Lil Cease å høre på sin M.A.F.I.A. kollega og ikke ukjente Lil Kim sin singel “Crush On You”, og i 1999 ga han ut sitt soloalbum “The Wonderful World of Cease A Leo”. På soundtracket til filmen om livet til Biggie; Notorious ga Lil Cease ut den ærlige låta “Letter to B.I.G.” hvor han helt usensurert snakker ut om alt som har skjedd siden Biggie sin død.

Med DJ Mister Cee bak platespillerne og Lil Cease live på scenen er det liten tvil duket for at dette blir en uforglemmelig kveld. Initiativtakere Patski Love & Chris Stallion gjør så godt de kan med å bidra på denne helt unike kvelden før og etter kveldens gjeve gjester. 

Program

November

December

January

February

April

May