DEN ÅRLIGE UTEKONSERTEN:

Bjørn Eidsvåg

med fullt band! Support: No. 4

Tid, dato og aldersgrenser 19:00 20+
Billetter Kjøp billett 300,—

Etter 25 studioalbum, eget hyllestalbum og den bejublede suksessen med ”Klassisk Bjørn Eidsvåg”, har Bjørn Eidsvåg opparbeidet seg en helt unik posisjon i norsk musikkliv og han har skrevet en rekke udødelige låter de aller fleste har et forhold til. Våren 2016 legger han ut på veien, og gir med det sine fans en enestående anledning til å oppleve en artist med en formidabel katalog og formidlingsevne.

”Det meste av det vi mennesker baler med under solen handler om vårt ønske om å bli sett,” har Bjørn uttalt, og mye av Eidsvågs tekstunivers kretser nettopp rundt temaet ”å se”. I tillegg er Eidsvåg en fantastisk historieforteller, humørspreder og formidler av sin egen musikk, som egner seg like godt i Oslo Spektrum som i mindre kirker og kulturhus.

Å få med seg en konsert med Bjørn Eidsvåg er noe vi anbefaler alle. Her er du garantert en kveld med kjente og kjære låter, gode historier og et band bestående av en rekke glimrende musikere. Dette er en enestående anledning til å oppleve mange av låtene fra den norske sangskatten direkte fra mannen som skrev dem.

Program

april

mai

juni

juli

august

september

oktober

november

desember