KONSERT:

UTSOLGT! Blood Incantation + Execration

kosmisk dødsmetall

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Det kosmiske dødsmetall bandet Blood Incantation ble dannet i 2011 av gitarist/vokalist Paul Riedl og trommeslager Isaac Faulk. Sammen med gitarist Morris Kolontyrsky og bassist Jeff Barrett brukte bandet mange år på å utvikle sounden til bandet gjennom en rekke demoer og promo-opptak før de endelig la ut på sin første turné i 2015 i forbindelse med slipp av debut EPen “Interdimensional Extinction”. De neste sparket Blood Incantation fra og ga ut beryktede utgivelser som split EPen med Spectral Voice, samt debut-fullengdern “Starspawn” som tok undergrunnsscenen med storm!

Deretter vendte bandet nesen utover og satt for seg å eurobre verden med kult favoritter som Demilich, Cruciamentum & Necrot i tillegg til metall legender som Morbid Angel, Cannibal Corpse, Immolation og Arcturus.

Sommeren 2019 vendte Blood Incantation tilbake til World Famous Studios for å spille inn “Hidden History of the Human Race”. Med kryptiske, eteriske tekster og klassiske 1970-talls artwork fra sci-fi guden Bruce Pennington, er “Hidden History of the Human Race” både en meditativ undersøkelse om mysteriet og naturen til menneskelig bevissthet, og et dynamisk inntog i rikene til progressiv, brutal og atmosfærisk dødsmetall.

Program

April

May

December