KONSERT:

bob hund

Nybörjartur livet ut

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 375,—

bob hund inntar Blå fire kvelder på rad i høst!

Gjennom fire kvelder  i oktober skal våre favorittsvensker i bob hund ta med seg publikum gjennom sitt merkverdige musikalske univers i kronologisk rekkefølge fra 90-tallet og frem til i dag. Og hvilken tur de ber oss ut på!

På 90-tallet fikk bob hund publikum over hele Skandinavia til å sperre øynene opp for deres vindskeive og hyperenergiske scenesjarm, og har etterlatt seg et seiglivet rykte som et av de mest legendariske konsertbandene i Skandinavisk rockehistorie. 32 år etter er gjengen fremdeles merksnodige og virile, og det er duket for et knippe nye kvelder for historiebøkene, spekket med hits fra en bandkarriere helt utenom det vanlige.

bob hund består av Thomas Öberg, Johnny Essing, Conny Nimmersjö, Mats Hellquist, Jonas Jonasson og Christian Gabel. Seks individer som ikke passer inn, men som passer sammen. De skaper musikk der virkeligheten gjenspeiles i all sin vakre skjevhet, og de gjør det sammen.

Etter konsertdebuten på begynnelsen av 90-tallet, spredte ryktet om bob hunds energiske konserter og eksentriske sanger seg raskt. Siden den gang har bandet hatt en sentral plass på den nordiske rockescenen, og etter 32 år slipper de i juni sitt 13. album.

Program

May

June

July

August

September

October

November

December

January