KONSERT:

Bongzilla (US) + Solstorm + Golden Core

metal i skjønn forening

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 200,—

BONGZILLA
Siden midten av 90-tallet har bandet fra Madison, Wisconsin pløyd mark med sin psykedeliske sludge-core. Bandet har vært fryktløse på turnèfronten og har latt kilometerstanden fått brunste seg med band som Today Is The Day, Unsane, Dystopia og en haug med andre band.

Bandet har selv omtalt seg som Black Sabbath på nedtur, megarock med fokus på det store riffet. For fans av Sleep, Weedeater og Electric Wizard.

SOLSTORM
Etter flere år i dvale har det femhodete monsteret ved navn Solstorm våknet opp igjen.

Solstorm er kontrasten mellom mørket og lyset, det vakre og det stygge, det vare og det tunge.

Solstorm kombinerer tunge riff, harde trommer og støyvegger med såre melodier og store svevende instrumentalpartier og har blitt sammenlignet med band som Isis, Neurosis, Cult of Luna og Jesu.

Bandet gav ut sitt debutalbum i 2011 og fikk strålende tilbake meldinger fra metallpressen på er til lands og internasjonalt. Bandet spilte på den siste Hole In The Sky-festivalen i 2011, og ble døpt “Heaviest band in Hordaland” av festivalsjef Torgrim Øyre. De spilte på Inferno Festivalen i 2012 og 2013, vært på mini-Norgesturné med islandske Solstafir og gjort diverse samarbeid med tegneserieskaper Kim Holm.

GOLDEN CORE
Golden Core er et metallband fra Ammerud og består av Simen (12) på gitar og Johannes Thor (14) på trommer. De to unge hardrockerne begynte å spille sammen på Fyrhuset musikkverksted vinteren 2014 og hadde sin første opptreden 7. juni samme år.
Vi booket dem i fjor som support for legendariske Napalm Death og etter den konserten de leverte da har vi gått og ventet på en anledning til å invitere dem tilbake. Golden Core er nå aktuelle med albumet ‘Norwegian Metal Machine’ som er vel verdt en gjennomlytting eller femti

Program

October

November

December

January

April

May