KONSERT:

Brooke Sharkey

singer / songwriter

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Brooke Sharkey er oppvokst mellom Frankrike og England og er nå basert i Oslo. Siden hun startet sin musikalske reise har hun gitt ut 2 EPer og de to fullengderene One Dress i 2012 og Wandering Heart (2016), og reist land og strand rundt for å spille sine anglo-franske sjelsøkende, romslige og poetiske sanger. Brooke ble omtalt i FUTURE 50- artikkelen i The Guardian i 2016 om uavhengige artister som gjør det på sin egen måte.

Beskrivelsen av henne i omtalelsen la vekt på hvordan hun oser av kreativitet, utstråler følelser og blør for kunsten. Brooke produserer musikken sin selv og deler intimt om temaer som kjærlighet, begjær, lengsel og indre fred. Brooke jobber for tiden med en rekke nye låter som hun vil gi ut på Babylegs Records i samarbeid med artist/ produsent Blythe Pepino.

Hennes første utgivelse av disse låtene kom ut i mai 2021 gjennom sangen “Mmm ja”. En sang som feirer skjønnheten i de ukjente lydene, fargene, menneskene og ordene rundt henne da hun ankom Oslo for å bo her midt i mellom to pandemi-bølger i desember 2020.

Program

March

April

May

December