KONSERT:

Brutal Kuk m/ polare gjester & DJ Jørgen Nordeng

punk

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Brutal Kuk trenger ingen introduksjon for fans av norsk punk. Trondheimsbandet hadde sitt utspring i UFFA-miljøet i Trondheim rundt årtusenskiftet, og var et av få norske band som satset knallhardt (sic) på norske tekster på den tiden. BK er en institusjon i norsk punk og hardcore, og er et av de lengstlevende nåværende aktive bandene i sjangeren.

14 april slipper Brutal Kuk sitt nye album ”En dag mindre igjen”. Siden gruppa dukket opp ved årtusenskiftet har det som i dag er en av norsk punks grand old men ikke akkurat gjort oss bortskjemte på albumfronten. Det gikk over ti år fra “Berusalem” fra 2006 til neste skive. Deres fjerde fullengder “En dag mindre igjen”, som er spilt inn i Sørgården Studios hos Per Borten, er deres hardeste og mest svartsynte til nå. Fredag 28. April kommer de altså til hovedstaden igjen, på BLÅ. Det ryktes også om celebre gjester, og DJ Jørgen Nordeng spiller farlig bra låter!

Alle som har opplevd en konsert med Brutal Kuk tidligere vet at dette blir en legendarisk kveld. Ta en pause fra netflix og doomscrolling og kom på konsert. Det er bra for deg!

Program

March

April

May

December