byLARM 2022:

BY:LARM // TORSDAG

Slomosa, Poison Anna (UK), Dorothea Økland, Beharie, Ole Kirkeng

Time, date & age restrictions 19:00 20+
Tickets Get tickets 740,—

TORSDAGSPROGRAMMET:
19:30 – SLOMOSA
20:30 – POISON ANNA (UK)
21:30 – DOROTHEA ØKLAND
22:30 – BEHARIE
23:30 – OLE KIRKENG

SLOMOSA

Helt siden premieren på debutsingelen “Horses” hos NRK Stjernepose, som også kåret låten til en av de beste i 2019, har ørkenrock-beistet Slomosa skapt bølger i inn- og utland.

Deres selvtitulerte debutalbum på Apollon Records høsten 2020 mottok bl.a. 8/10 av Metal Hammer UK – som kalte det “a spellbinding listen” – mens det ble full pott hos Bergens Tidende, hvor Einar “Engelen” Engelstad skrev: “En real oppvisning i energisk, velkomponert rock av den sorten som truer med å meie deg ned hvis du skrur volumet en anelse for høyt. Det låter seigt, lekent, inspirert, kraftfullt og energisk”.

POISON ANNA (UK)

En uredd miks av dub, trip hop og rap rett fra London.
Visst har hun samarbeidet med storheter som A$AP Rocky og Dean Blunt, men POiSON ANNA er også en urkraft å oppleve i egen person – en helt makeløs og kompromissløs stemme fra den britiske undergrunnen.

Låta og musikkvideoen «F_A_i_N_T» markerer en ny start for POiSON ANNA, sammen med resten av debut-mikstapen E_X_C_E_L_S_i_A, ute gjennom NTS i juni 2021. Musikken er en hard, breakbeat-drevet reaksjon mot samfunnspatologier som løper løpsk, som falske nyheter og maktmisbruk. Mikstapen er lagd i samarbeid med Mobbs og mikset av Jake Gordon (J Hus, Skepta, Burna Boy), og POiSON ANNAs selvsikre stil har allerede blitt lagt merke til av kredible kilder som Mary Anne Hobbs (BBC Music). POiSON ANNA måtte dessverre utsette 2021-konserten på by:Larm, men i 2022 er hun tilbake, bedre enn noensinne!

DOROTHEA ØKLAND

Dorothea Økland spiller moody og uimotståelig fengende DIY-elektropop, full av underlige teksturer og finurlige melodilinjer. Økland har skapt seg et musikalsk landskap bestående av synther, harpe, fløyter, feltopptak og vokal i kombinasjon med hjemmesnekra visuals. Vokalisten og produsenten er aktiv med prosjekter innen indiepop, frijazz, jazzpop, vokalimpro, og komponerer i tillegg musikk til moderne dans og teater. Dorothea er også å finne i band som Hey Love, Soft Punch, Klossmajor og Nothing Personal.

I mai 2021 slapp hun «Fake Flowers», den første singelen under eget navn. For denne mottok hun blant annet skryt fra Audun Vinger i Dagens Næringsliv, som kalte det “en strålende debut”.

BEHARIE

Dypt forankret i et uttrykk mellom indie og soul finner du Beharie. Musikken hans formidler en nerve som tør å være både sårbar samt insisterende. Beharie har skapt et ekspressivt musikalsk univers, sentrert rundt melodiøse og eksperimenterende melodier.

Til tross for at det er tidlig i karrieren, har Beharie allerede vunnet en Spellemann for sin andre EP Beharie // Beharie fra 2021, i tillegg til å bli nominert av svenske GAFFA som «Årets internasjonale gjennombrudd».

Nylig kom han hjem fra en måneds lang europeisk supportturné med amerikanske William Fitzsimmons, og 2022 fortsetter å levere for den sjelfulle artisten. Hans tredje EP Beharie, the Third ble utgitt 27. mai, og høstet her til lands strålende kritikker fra blant andre VG (5/6), GAFFA (6/6), Aftenbladet (6/6) og Aftenposten (5/6). Et samlet mediekorps utroper Beharie til soulens nye stjerneskudd. GAFFA sier det slik: «Likhetene til Frank Ocean, både i stemme og meloditeft, er så påfallende at det frister å ta en kikk på Beharies slektstre.”

OLE KIRKENG

Fullt program og billetter finner du via www.bylarm.no

Program

April

May

December