KONSERT:

Camp Lo (US) Live

+ DJ FMC

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets 200,—

Endelig kommer glad-gutta i Camp Lo; Sunny Cheeba og Geechi Suede tilbake til Oslo, nærmere bestemt Blå fredag 29. januar og med seg på scenen har de 2 ganger Red Bull Thre3style Norgesmester DJ FMC!

Camp Lo fra Bronx i New York, ble først kjent i Hip hop verdenen da de slapp singelen “Coolie High” i 1996, og fulgte deretter opp med klassikeren “Luchini AKA This Is It” som også var hentet fra det legendariske albumet “Uptown Saturday Night” i 1997. Dette albumet regnes av mange som ett av de beste Hip hop albumene noensinne, og inneholder også godlåten “Black Nostaljack” som sampler Curtis Mayfield “Trippin Out”. Det er også dette som er mye av kjennemerket til Camp Lo; nemlig å sample og leke med det glade 70-tallet. Noe man tydelig også ser på coveret til albumet som er en gjenskapning av Marvin Gaye sitt cover til “I Want You”.

Etter litt plateselskapskrøll etter debuten kom gutta tilbake med EPen “Short Eyes”, etterfulgt av “Let’s Do It Again” i 2002, før det drøyde til 2007 hvor duoen endelig var gjenforent med produsent Ski Beatz (som også produserte “Uptown Saturday Night”) på “Black Hollywood”. Deretter slapp gutta mikstapen “Stone & Rob: Caught On Tape”, “Another Heist” i 2009, for ikke å snakke om glimmrende “80 Blocks From Tiffany’s” sammen med superprodusent Pete Rock. I 2015 var gutta nok en gang albumaktuelle, nok en gang produsert av nevnte Ski i sin helhet; “Ragtime Hightimes”.

De som var på den legendariske konserten på Rå i 2007 vet at de kan vente seg en uforglemmelig kveld!

Før Camp Lo entrer scenen setter DJ FMC den rette New York Hip Hop stemningen!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April