KONSERT:

Catnip Cloud + Fremo

Hippie Hyperpop

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Som Catnip Cloud har jeg skapt min egen sjanger; “Hippie Hyperpop”. Musikken kjennetegnes som energisk elektronisk popmusikk med en magisk og spirituell undertone. Med dype trance rytmer som får hele klubben til å riste, blandet med sound healing meditasjonsmusikk, er Catnip Cloud en opplevelse utenom det vanlige;  enten om du er på fest eller går tur i skogen. Tekstene er handler om spirituelle oppvåkninger og manifestering, noe blir formidlet via heftig prosessert Autotune rap, som oftest med naturlyder i bakgrunnen. 

Den 8 oktober slipper jeg endelig debutalbumet mitt “Wishing Well” og skal i denne anledning spille en releasekonsert på BLÅ. Albumtittelen betyr “Ønskebrønn” og er en referanse til manifestering. Tekstene handler handler om å visualisere drømmelivet ditt og hvordan dette føles å ha. Det handler om å legge ønsker og stole fullt og helt på at universet vil gi deg hva du spør om. Mange, inkludert meg selv, har levd i frykt for fremtiden, men Wishing Well handler om å heller se for seg fremtiden spille ut på best mulig måte og la alle drømmene dine bli sanne. 

Sjangeren Hippie Hyperpop har utspring fra en ny digital alder av internett spiritualitet. Den tar inspirasjon fra meditasjon-apper, new age bevegelsen og spiritualitet fra internett. Jeg ble en del av denne kulturen da jeg lærte om meditasjon via internett som tenåring og ble mer og mer interessert i å åpne sinnet mitt. Gjennom min reise har jeg vært på mange new age festivaler og blitt kjent med et samfunn moderne hippier som blomstrer frem i en digital alder. 

I dag vokser internett med spirituelle influensere og kontoer, fks. som den superpopulære Affirmations fra Norge; som bruker tankekraft og positiv selvsnakk for å gi folk et bedre liv. 

Jeg begynte mitt bidrag med nett spiritualitet for et år siden med den spirituelle meme siden “Psyke Memes”, en side som bringer åndelighet inn i hverdagen til helt vanlige mennesker.

Lørdag 08. oktober
150,- (student) // 250,- (ordinær pris)

Program

March

April

May

December