KONSERT:

UTSOLGT! Christian Löffler

elektronika / techno

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 295,—

Den tyske produsenten Christian Löffler lager nydelig, melankolsk elektronika/techno, og har gitt ut tonnevis med kvalitetsmusikk. Den 23. oktober inntar han Blå!

Löffler begynte å interessere seg for musikk i en alder av 14 år, selv om han i stedet for å plukke opp en gitar, slik vennene hans gjorde, gikk rett til programmering og til å arrangere musikk på datamaskinen. Mye av hans sound skyldes området han vokste opp i, og hvor han tilbragte mesteparten av tiden sin: Darß-halvøya i Tyskland.

Inne i sitt relativt isolerte studio lærte Löffler seg å bruke en rekke programmer og instrumenter, i tillegg til å utvikle sine fotograferingsevner og til å samle en enorm lydbank med opptak.

For det meste skapte Löffler musikk bare fordi han likte å uttrykke seg, men alt forandret seg i 2008 da en venn foreslo å starte et label. Sammen grunnla de Ki Records, lansert med Löfflers debut-EP, Heights. Han ga ut sitt debutalbum, 2012’s A Forest, som inneholdt den danske sangeren Gry Bagøien og den tyske sangeren Mohna, hvor sistnevnte regelmessig ble med Löfler når han spilte live.

Hans andre album, Mare, fulgte i 2016, og tok en mer organisk tilnærming, med flere selvinnspilte instrumenter i stedet for den sample-baserte tilnærmingen han tok på sin debut. Han slapp albumet Lys i 2020, som inkluderer gjesteartister som Josephine Philip, Mohna, Finn og den svenske sangeren Menke. Med hver låt følger et eget kunstverk, alle laget av Löffler.

Dette kan fort bli en ganske så magisk kveld på Blå. Vi gleder oss!

Program

March

April

May

December