KONSERT:

Clan of Xymox + Mirage + Batplanet [DJs]

Goth & dark-wave

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets Get tickets 250,—

Mørke dager krever mørk musikk- dark-wave pionerene i Clan of Xymox kommer til BLÅ lørdag 28. januar!

Siden oppstarten i Amsterdam i 84 har klanens mørke elektro-gotiske tilnærming til musikk blitt målestokken som andre likesinnede band blir bedømt etter, og gjort bandet elsket verden over.

:::

MIRAGE er et band fra Oslo som spiller mørk og euforisk rock med musikalske røtter som strekker seg helt tilbake til 80-tallets mangfoldige og innflytelsesrike post-punk-scene og beyond..
Den kreative kjernen i MIRAGE består av gitarist og låtskriver Cato Stormoen (Deathhammer/Black Viper) og vokalist og tekstforfatter David Dajani (ex PRTLVX/Pirate Love). Debutalbumet «The Swallow» er ferdig innspilt og kommer neste år.

:::

Batplanet er et pop-up goth klubbkonsept, som ønsker å være et samlingspunkt for alle med en forkjærlighet for dyster musikk.

Batplanet ble startet i 2020 for å dekke behovet for en ekte undergrunns gothklubb. På disse to årene har det blitt arrangert jevnlige klubbkvelder og afterpartys, og konseptet vokser stadig.

Batplanet spiller goth rock, darkwave, post-pønk, death rock, synth og annet relatert, og man er velkommen enten man ønsker å danse gjennom nattetimene, eller sitte og lytte til det gotiske materialet!

Program

November

December

January

February

March

May