KLUBB:

Club Juicy 13 Year Anniversary

m/ Patski Love & Chris Stallion!

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 150,—

CLUB JUICY 13 YEAR ANNIVERSARY:
DJ JUNE (NYC), CHRIS STALLION & PATSKI LOVE + LIVE: JONAS BENYOUB & CHRIS ABOLADE
Et nytt år er tilbakelagt i Club Juicy-sagen, det 13. for å være eksakt, og Chris Stallion & Patski Love benytter selvfølgelig anledningen til å invitere til storslagen fest på Blå lørdag 2. desember!!

Når mentoren din er legendariske DJ Scratch fra Hip Hop gruppen EPMD er forventningene høye av hva skills på platespillerne angår, og det er akkurat dette DJ June fra New York har! Den asiatiske kvinnen startet i sin tid opp på Institute of Audio Research hvor hun studerte til å bli lydteknikker. Etter utdannelsen begynte hun å jobbe på den legendariske platesjappa i Brooklyn Beat Street Records mens hun begynte og jobbe i diverse studioer. Etter å ha laget beats en stund gikk interessen gradvis over til DJing og gjennom sitt nettverk hos Beat Street og masse hardt arbeid fikk hun etterhvert sine først spillejobber og imponerte etter litt også nevnte DJ Scratch som lærte henne verdifulle tips man ikke kan få av noen andre, noe som var med på å skape den DJ June som nå herjer klubber fra kyst til kyst i USA og etterhvert verden rundt. Dama spiller alt fra klassisk Hip Hop, R&B-skatter og nye bangers, noe som skal passe perfekt for dansegulvet til Club Juicy!

Jonas Benyoub er en artist fra Oslo som er godt kjent i Hip Hop-scenen. Med god lyrikk og et bredt lydspekter er Jonas en versatil utøver som passer inn i de fleste sjangre, og det er også en av hovedgrunnene til at artisten har fått muligheten til å opptre i de respektive arenaene rundt omkring i landet. Navnet ble virkelig satt på kartet etter at låten “Youm Wara Youm” fikk plass i NRKs mest populære serie Skam, som igjen har bidratt til å åpne flere dører for denne unge artisten. Der de øvrige Skandinaviske landene har hatt gode og etablerte artister innenfor Rap- og R&B sjangeren, vil Jonas Benyoub både som artist og låtskriver, bidra til å styrke Norges rolle innenfor Skandinavias grenser. Hans nye singel “El Diablo” er også listet på NRK P3 og fremtiden ser lys og sterk ut for den fremadstormende artisten!

Chris Abolade aka ABBO overrasker mange, selv allvitende 730.no og dem som kjenner ham, når han slapp debuten “Mandag”. Oslogutten er best kjent som drivende dyktig fotograf, dynamisk daredevil og en del av det kreative kollektivet BROSLO. Beskrivelsen “et introvert sinn i en ekstrovert kropp” passer godt, og det har tatt tid før artisten Chris Abolade var komfortabel med å ta plass. Men tanker blir tekster som må ut. Som finner form underveis, for eksempel på baksiden av kassalapper fra Stress. Det er ekte. Ektefølt. Umiddelbart. Upretensiøst, men gjennomført.

Mer om DJ June:
https://www.facebook.com/djjunemusic/
https://soundcloud.com/dj-june-2

Sjekk ut Jonas Benyoub her:
https://www.facebook.com/benyoubjonas/
https://open.spotify.com/artist/13FLfwjYGlKjGG2bqiRxdU

Chris Abolade “Mandag” musikkvideo:
https://youtu.be/6sARlnhg-04

Program

July

August

September

October

November

December

March

May