KLUBB:

Club Juicy

Lotion Juice m/ Special Guest Mr. Pimp-Lotion!

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 150,—

En fuktigere klubbkveld skal du lete lenge etter enn når Club Juicy duoen Chris Stallion & Patski Love inviterer LotionBoyz fra Nora Collective og mannen, myten, legenden, baris entusiasten og podcast kongen Mr. Pimp-Lotion som også for anledningen gjør sitt debut DJ sett. La oss bare kalle det Lotion Juice!

LotionBoyz har i dag etablert seg til et av de mest omtalte DJene i landet. Etter en god runde afterparties under Arif og Unge Ferrari sin berømte BBB Turné så kjører de opp sammen med Club Juicy igjen (sist på J. Cole after party ble det bananas). Det blir helt nye tunes som er fra sine kompiser i Nora Collective (noen som ingen andre har hørt før til og med) og som en del av dere vet serverer de musikken du vil ha på sølvfat. Det blir med andre ord alt mellom dagens club-bangers til gode gamle nostalgiske early 00’s and 90’s-bangers.

Den eksentriske villmannen Mr. Pimp-Lotion har lenge vært kjent som produsent i Da Playboy Foundation og som Oral Bees sidekick. I sommer solo-debuterte han etter over 20 år i bransjen med noe så beskjedent som tre album på tre dager(!!!) Pimp-Lotion er beryktet for sine scene-opptredener der han stiller opp i pels, kritisk korte shortser, bacon-sokker, Saucony-sko og egendesignet Lotion-caps. Og han blir sjelden sett uten en gigantisk Spenol-flaske i hånda. Hva som er i den er det få andre enn han selv som vet.. PS! Se opp for baris.

Club Juicy festmaskinen Chris Stallion & Patski Love trenger vel ingen introduksjon, eller skal vi gi de en setning helt til slutt? Ok da; Norges beste Hip hop fester på klubb i snart 14 år.

Sees, og ta gjerne med håndkle eller våtservietter for ditt eget beste, for her blir det kremete..

Program

July

August

September

October

November

December

March

May