KLUBB:

Club Juicy: Rah Digga Live

+ Chris Stallion & Patski Love

Time, date & age restrictions 23:00 23+
Tickets Get tickets 200,—

Det var på tide at endelig en av de råeste kvinnelige rapperne i verden; Rah Digga kom til Oslo for å opptre på Club Juicy på Blå sammen med Chris Stallion og Patski Love!

Newark, New Jersey rapperen, skuespilleren og modellen Rah Digga har holdt koken siden 90-tallet der hun startet opp med sitt opprinnelige crew Outsidaz. Noe mange ikke vet var at det faktisk var Q-Tip fra A Tribe Called Quest som oppdaget henne på scenen under en av de legendariske Lyricist Lounge konsertene på den legendariske New York venuen SOB’s. Q-Tip introduserte deretter Rah til Busta Rhymes og resten er historie.. Kort tid etter ble hun innlemmet som førstedamen av Flipmode Squad og ikke lenge etter var hun å høre på The Fugees “Cowboys” fra det legendariske “The Score” albummet, DJ Clue sitt “The Professional, Pt. 2” “Getting It” og selvfølgelig på mange av Busta Rhymes sine skiver. 

I 1998 ga hennes crew Flipmode Squad ut albumet “The Imperial” som både vant Source Hip Hop Music Award for Best New Group, og i 2000 kom endelig hennes solo debut “Dirty Harriet”. Hennes singel “Imperial” gikk til #16 på Hot Rap Singles chart og “Break Fool” klatret helt til #15 på samme liste. Digga vant også BET Hip Hop Award i 2006 for Best Collabo med “Touch It Remix” sammen med storhetene Mary J. Blige og Missy Elliot. Den største hitten og låta med Rah Digga som nok er mest spilt på Club Juicy opp gjennom årene er “I Know What You Want” hvor Busta og resten av Flipmode også har fått med seg Mariah Carey. Rah har laget filmmusikk for “Friday After Next”, “Dr. Doolittle 2”, “Thirteen Ghosts”, “Blade II” og ikke minst “Carmen: A Hip Hopera” sammen med Beyonce og Wyclef Jean hvor hun også var med som skuespiller. 

Det er med stor ære at Chris Stallion & Patski Love gir deg damen som er omtalt som “one of rap’s most prominent women MC’s” og “one of hip-hop’s most skilled female MC’s” Blå lørdag 1. april!

Program

July

August

September

October

November

December

January

April