JUBILEUMSFEST

CODA feirer 20 år

Kiki House of Meraki // KOSO CLUB // Siri & Snelle // Ost & Kjex

Time, date & age restrictions 20:00 20+
Tickets 150,—

CODA feirer 20 år: Kiki House of Meraki // KOSO CLUB // SIRI & SNELLE // OST & KJEX //

Varighet: 20:00 – 03:00
Pris: 100kr før 00:00/ 150kr etter 00:00. Billetter kjøpes i døra på BLÅ.

————–

CODA Oslo International Dance Festival fyller 20 år i år, og dét skal feires med stor jubileumsfest!

Torsdag 13.oktober inviterer vi publikum til fest, performance, klubb, voguing og dans på BLÅ, hvor CODA arrangerte flere av sine klubbkvelder gjennom 2002-2006. Nå er vi tilbake for å feire festivalens begynnelse, men også fremtid – der nåtid møter tradisjon.

For anledningen har vi invitert noen av landets råeste dansere, scenekunstnere og artister som alle er drevet av sin kjærlighet til klubbscenen, menneskene og dansen ❤

Til denne helt spesielle kvelden kommer ingen ringere enn Siri & Snelle – som i over 30 år har jobbet sammen i spennet fra happenings til større sceneproduksjoner, egenproduserte forestillinger, vist ved Dansens Hus siden 2004 og bestillingsverk for blant annet Without Walls Festival i San Diego og Carte Blanche.

Videre følger et spesialkomponert DJ-sett fra Ost & Kjex , en av Norges største elektronikaduoer som består av Tore «Jazztobakk» Gjedrem og Petter «Hi-Fi» Haavik. For sitt første album «Some Cheese but not all Cheese comes from the Moon» i 2004 ble de nominert til Alarmprisen i klassen elektronika. I 2010 kom oppfølgeren Cajun Lunch som ble nominert til Spellemannprisen 2010 i klassen elektronika.

Kvelden avsluttes med stor VOGUING-FEST. Voguing oppsto i det afrikansk-amerikanske og latin-amerikanske LHBTQ+-miljøet i Harlem i New York og har fra dag én handlet om å skape et «safe space» der man kan uttrykke seg fritt som den man er eller vil være. KOSO CLUB har i anledning CODAs jubileumsfest teamet opp med voguehuset Kiki House of Meraki for å skape en klubb- og danseoppvisning du sent vil glemme. Vær forberedt på interaktive Meraki-dansere som beveger seg sømløst over gulvet i takt med klubbmusikk levert av KOSO CLUB sine resident-DJs

Hold av 13.oktober for en helaften med live-DJs, dansekunstnere, voguing – og andre spennende overraskelser!

Program

March

April

May

December