KLUBB:

Contagious: Terrence Parker (US)

+ Audun Vinger

Tid, dato og aldersgrenser 23:00 20+
Billetter 100,—

Detroit er verdens musikkhovedstad, i alle fall hva Contagious angår. Med jazz, Motown og soul, hip hop og flere generasjoner techno-produsenter har byen satt et distinkt preg på verdens følelsesliv og utviklingen av vår tids viktigste musikksjangre.

Kveldens hedersgjest på Contagious, Terrence Parker, har denne Detroit-bakgrunnen som en del av sitt DNA, og videreforedler i tillegg den rike tradisjonen gjennom sin egen tolkning av house. Og hva kan vel være bedre enn det? Hans oppvakte musikalitet forsterkes av en meget aktiv spillestil som DJ, der alle aspekter av Detroit er representert. Og det er veldig gøy.

Terrence Parker har spilt jevnlig verden over siden han for alvor begynte sin karriere på nittitallet, og har over 200 byer på turnelisten så langt. Men han er ikke bare DJ, og har en imponerende katalog dype produksjoner, med flere album og over 100 egne utgivelser. I tillegg en lang smørbrødliste remikser for andre. I fjor utga han albumet «Life On The Back 9» på Carl Craigs plateselskap Planet E. Og han kom nettopp med samleren «Mix The Vibe: Deep Detroit Heat» på viktige King Street Records .

Contagious er Blås lengstlevende klubbkveld, med Audun Vinger som resident, og en åpen og hjertelig musikkprofil med soul, disco, house, boogie, R&B og hva du måtte forestille deg av soulmusikk. Kveldens Contagious er forøvrig en tribute til den legendariske soulfestivalen Southport Weekender, som i mai legges ned etter 28 år.

Program

juni

juli

august

september

oktober

november

desember

januar