KONSERT & KLUBB:

Coucou Chloe | dragongirl | Massive Gain | Blush DJ

elektrisk helaften!

Time, date & age restrictions 21:00 20+
Tickets Get tickets 180,—

Coucou Chloe live
Hennes utgivelser har høstet bred anerkjennelse for sitt futuristiske og dystopiske uttrykk.
Chloe kombinerer pop, sampling og hiphop med et eksperimentelt og særegent uttrykk.
Etter gjennombruddet i 2017 har hun samarbeide med artister som Lady Gaga, Rihanna, Varg og DJet for Prada og Gucci. Som om ikke dette var nok holdt hun også et recidency hos NTS fra 2016-2020.

—————————————————————————————————————

dragongirl live
Er hovedsakelig en komponist som arbeider tverrkunstnerisk innen musikk, DJ-ing, performance og scenekunst. Dragongirl er et prosjekt som samler flere av hennes kunstnerisk uttrykk med felles visjon og estetikk. Med kontinuerlig output på Sheep Chase siden 2019 er hun nå aktuell med sin nye singel ‘isolde’s greatest hits’.

—————————————————————————————————————

MASSIVE GAIN live
Består av Osloduoen Fakethias (Mathias Humlen) og Drippin (Erik Spanne). De har begge på kort tid rukket å markere seg internasjonalt under flere aliaser og med spennende utgivelser.
Sammen og hver for seg har de også spilt klubber og festivaler verden over.I 2018 var det de som booket Coucou Chloe til Norge for første gang, fire år senere har vi gleden av å gjenforene dem denne mandags-kvelden på blå.

—————————————————————————————————————

Blush DJ 
Lager dekonstruert og minimalistisk pop og elektronika. Julia Grenis debut Fieldmoment inneholder alt fra akustiske komposisjoner til elektro-ballader, iført slør av tekstur og lekenhet.
Som Dj spiller hun spennende organisk og har til tross for sin unge alder gjort seg bemerket i Oslos klubbscene

Program

April

May

December